LIVE η συνέντευξη Τύπου του "Nick Galis Cup"

από AllAboutARIS

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη Τύπου live από το AllAboutARIS

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του “Nick Galis Cup”, οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων παραχωρούν συνέντευξη Τύπου.

Μείνετε συντονισμένοι στο AllAboutARIS και ενημερωθείτε για όσα θα ειπωθούν. 

Το live της συνέντευξης Τύπου

21:10 Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει φτάσει ακόμα

21:42 Ξεκινάει η συνέντευξη Τύπου

21:45 Ο λόγος στον Δημήτρη Πρίφτη. “Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που σε συμμετέχουμε σε ένα τόσο σημαντικό αθλητισμό για την πόλη. Τιμώντας έναν άνθρωπο που αποτέλεσε έμπνευση και αφετηρία για να αποκτήσει όλη η χώρα μπασκετική κουλτούρα. Εναν παίκτη που με την μεγάλη ομάδα του ΑΡΗ έβαλε το σπορ στα σπίτια των Ελλήνων. Συγχαρητήρια στην διοίκηση του ΑΡΗ αλλά και στο προσωπικό για αυτό το πρότζεκτ. Θα γίνει ένα σπουδαίο τουρνουά, καθώς οι ομάδες είναι υψηλής δυναμικότητας, αντάξιες του Νίκου Γκαλή. Αγωνιστικά, θα είναι ένα πλούσιο σε εμπειρίες διήμερο το οποίο θέλουμε να απολαύσουμε. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο”.

21:47 Σπύρος Μούρτος: “Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΑΡΗ για την πρωτοβουλία τους να τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη. Θα είναι ένα δυνατό τελευταίο τεστ πριν τις επίσημες υποχρεώσεις μας”.

21:48 Ζόραν Λούκιτς (προπονητής Μπάνβιτ): “¨Είναι τιμή για την ομάδα μας που είμαστε εδώ. Είμαστε περήφανοι που θα τιμήσουμε από την πλευρά μας έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες της ΕΥρώπης. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα φιλικά για την βελτίωση μας. Νιώθω μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ. Αν κάποιος δεν ξέρει τον ΑΡΗ και τον Γκάλη, δεν γνωρίζει από μπάσκετ.”.

21:50 Κιφ Σίμονς (αρχηγός Μπάνβιτ): “Οπως είπε και ο κόουτς, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Η Μπάνβιτ έχει μικρή ιστορία, έχει όμως κάποιες σημαντικές επιτυχίες. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για μία δύσκολη χρονιά και είναι μία μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ στην Ελλάδα για να συμμετάσχω σε αυτό το τουρνουά”.

21:51 Ντούσκο Ιβάνοβιτς (προπονητής Παναθηναϊκού): “Είναι μεγάλη χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ για να συμμετάσχουμε στο τουρνουά. Γίνεται προς τιμή ενός από τους μεγαλύτερους παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η Θεσσαλονίκη έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες, θα μας βοηθήσει αρκετά”.

21:53 Δημήτρης Διαμαντίδης (αρχηγός Παναθηναϊκού): “Σίγουρα είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στην Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε”.

21:54 Δημήτρης Ιτούδης (προπονητής ΤΣΣΚΑ Μόσχας): “Δεν ήθελε δεύτερη σκέψη η πρόταση που μας έκανε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Αποτελεί τιμή για εμάς και θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ΚΑΕ. Η τιμή είναι ιδιαίτερη γιατί ο Νίκος Γκάλης αποτελεί ίνδαλμα για πολλούς. Επηρέασε πολλούς όπως και εμένα. Φυσικά το τουρνουά είναι υψηλού επιπέδου”.

21:55 Βίκτορ Χριάπα (αρχηγός ΤΣΣΚΑ Μόσχας): “Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ, για να τιμήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν από το ελληνικό μπάσκετ. Είναι καλό για εμάς που βρισκόμαστε εδώ, ώστε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τη νέα σεζόν. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”.

21:58 Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου.

Προτεινόμενα Άρθρα