Ένα διδακτικό μάθημα

από AllAboutARIS

Οι κίτρινοι διαπίστωσαν χθες πως θα τους αντιμετωπίζουν οι μικρότερες ομάδες εκτός έδρας.

Η νίκη-πρόκριση επί της Θύελλας Φιλώτα στη Φλώρινα εκτός από καλή ψυχολογία και ηρεμία μπορεί να χαρακτηριστεί και διδακτική. Διδακτική για τον τρόπο που θα αντιμετωπίζουν τον ΑΡΗ εκτός έδρας, σε γήπεδα μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Πολύ… ξύλο, σκληρά μαρκαρίσματα στα όρια του αντιαθλητικού και λίγο ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες αυτού του τύπου θα προσπαθούν κατά κύριο λόγο να καταστρέψουν το παιχνίδι του ΑΡΗ επιστρατεύοντας όλα τα μέσα και κυρίως τον δυναμισμό αφού οι ποδοσφαιριστές τους υπολείπονται σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Όταν μάλιστα έχουν και την ανοχή του διαιτητή σε κάτι τέτοιο τότε το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο και εγκυμονεί κινδύνους.

Οι νεαροί και δίχως ανάλογες παραστάσεις παίκτες του ΑΡΗ πήραν ένα καλό μάθημα χθες για το τι τους περιμένει στη συνέχεια και όσο περνάει ο καιρός. Σε τέτοια παιχνίδια δεν αρκεί η ποιότητα την οποία έχουν οι κίτρινοι. Απαιτείται δύναμη στη δύναμη, τσαμπουκά στον τσαμπουκά και φυσικά ψυχολογική προετοιμασία. Μετά τα χθεσινά οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ξέρουν τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν….

Προτεινόμενα Άρθρα