"Οποιος και αν το έβαζε, θα βοηθούσε…" (vids)

από AllAboutARIS

"Σαν να μην έγινε ποτέ…"

Την περασμένη Κυριακή ο ΑΡΗΣ λίγο έλειψε να οδηγηθεί στη διαδικασία της παράτασης, στον αγώνα με τη Θύελλα Φιλώτα, ο Αντώνης Καπνίδης όμως (στη φωτογραφία με τον Νίκο Παπαδόπουλο) τον… ξελάσπωσε λίγα λεπτά πριν το φινάλε.

Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το γκολ που έστειλε τους “κίτρινους” στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ` εθνικής, μιλώντας όμως στο AllAboutARIS δεν στάθηκε στην πρόκριση, αλλά στη νίκη της ομάδας και σε αυτά που έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά επεσήμανε πως χρειάζεται δουλειά ακόμα.

“Ολη την εβδομάδα ήμασταν συγκεντρωμένοι και ξέραμε περίπου τι θα αντιμετωπίσουμε. Σε κάποιους; τομείς ανταποκριθήκαμε πολύ σωστά, με βάση τις απαιτήσεις του αγώνα, υπήρχαν όμως και κάποιοι άλλοι που δεν ήμασταν καλοί. Η προσπάθεια που κάνουμε όλη την εβδομάδα φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως και οι συνεργασίες. Τώρα μένει να είμαστε πιο ολοκληρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα”, είπε ο Καπνίδης για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, σχολιάζοντας και το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα του ΑΡΗ. “Είναι ευτύχημα αυτό, αλλά οποιοσδήποτε και αν το έβαζε, θα βοηθούσε την ομάδα”.

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε ακόμη δύο τέρματα από στημένες μπάλες, οι οποίες σύμφωνα με τον Καπνίδη μετρούν αρκετά μέσα σε ένα παιχνίδι. “Οι στημένες φάσεις κρίνουν κατά το ήμισυ και παραπάνω το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Στα στημένα  των αντιπάλων πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί, κάτι που πρέπει να ισχύει και στις δικές μας στημένες μπάλες, όπως φαίνεται και στα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής”.

Οπως ήταν φυσικό, ο επιθετικός του ΑΡΗ ρωτήθηκε και για την παραίτηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη την περασμένη εβδομάδα, όπως είπε όμως χαρακτηριστικά, ήταν “σαν να μην έγινε τίποτα”: “Η παραίτηση έγινε μετά το τέλος της προπόνησης, οπότε δεν είχαμε το περιθώριο να είμαστε σίγουροι για το τι γίνεται. Δεν κοιτάμε αυτό, αλλά το πρόσωπο που ήρθε την επόμενη μέρα και ήταν πάλι ο κ. Καλαϊτζίδης. Συνεχίσαμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα της Κυριακής, σαν να μην έγινε τίποτα”.

Δείτε στην Yellow TV του AllAboutARIS τις δηλώσεις του Αντώνη Καπνίδη

Προτεινόμενα Άρθρα