Στη λογική μήνα και… Τόμας

από AllAboutARIS

Ο Βρετανός διαθέτει αρκετά κοινά στοιχεία με τον Αμερικανό

Nέο πρόσωπο, ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε, θα βρεθεί στο παρκέ του “Nick Galis Hall”, αρχικά για το ντέρμπυ με τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά και για τα παιχνίδια που θ` ακολουθήσουν έως την επιστροφή του τραυματία Τόρεϊ Τόμας.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, βλέποντας το κενό του Αμερικανού, κινήθηκε -γρήγορα- υπογράφοντας τον πρώην παίκτη της Κηφισιάς, ο οποίος -εκτός απροόπτου- θα έχει ημερομηνία… λήξης.

Η λογική των ανθρώπων της ομάδας και -κυρίως του Δημήτρη Πρίφτη- είναι ο Αντεγκμπόγιε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, αφού η αγωνιστική του λογική έχει ομοιότητες με την αντίστοιχη του Τόμας. Πρόκειται, δηλαδή, για παίκτη με έντονη την αμυντική προσήλωση, την “οικονομία” κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και τη σωστή οργάνωση του παιχνιδιού. Θεωρείται παίκτης του συνόλου και όχι της ατομικής στατιστικής. Στοιχεία, εν ολίγοις, που διαθέτει και ο Τόμας, μόνο που ο Αντεγκμπόγιε δεν είναι… Τόμας.

Ηρθε στους “κίτρινους”, για συγκεκριμένο λόγο, και εάν δεν αλλάξει κάτι -δραματικά- τότε με την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ, τότε ο Βρετανός θ` αποτελέσει παρελθόν.

Προτεινόμενα Άρθρα