«Πολύ σοβαρό ενδιαφέρον»

από AllAboutARIS

«Όταν φτάσει η κατάλληλα ώρα, θα έρθει νόμιμα με διαφάνεια, έτσι ώστε να μην έχει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS on Air» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γιακουμίδης. Ο επιστήθιος φίλος του Αλεξ Κάλας, μίλησε για το σοβαρό ενδιαφέρον του ομογενή επιχειρηματία για την ομάδα, και παράλληλα ανέλυσε υπό ποιες συνθήκες θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον του Αλεξ Κάλας: «Επειδή ο ΑΡΗΣ είναι μια πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ομάδα, ο κ.Κάλας είναι πολύ προσεκτικός για δύο λόγους. Δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα μέσω του ΑΡΗ, και δε θέλει αυτή να κάνω κακό στην ομάδα. Ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά για την ομάδα, αλλά έμπρακτα θα εκφράσει το ενδιαφέρον του, όταν έρθει η ώρα. Επειδή σέβεται το σύλλογο, δε θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει συνδετικό κρίκος με ανθρώπους που έφεραν τον ΑΡΗ σε αυτό το σημείο».

Για την έως τώρα εμπλοκή του: «Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχει στείλει χρήματα, εμμένοντας στην αρχή του, ότι την ημέρα και την ώρα που πρέπει θα εκφράσει το ενδιαφέρον του για την ομάδα. Ωστόσο, όπως κάθε αδερφός στον κόσμο, έτσι κι αυτός, βοηθά τον δικό του».

Για την αξιοπιστία του κ. Κάλας: «Πρέπει να διαφυλάξουμε όποια αξιοπιστία έχει παραμείνει στο σύλλογο, την οποία και ο κ.Κάλας θέλει να ενισχύσει. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όταν φτάσει η κατάλληλα ώρα, θα έρθει νόμιμα με διαφάνεια, έτσι ώστε να μην έχει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του».

Για την οικονομική επιφάνεια του κ.Κάλας: «Εχει φυσικά την οικονομική δυνατότητα να αναλάβει τον ΑΡΗ. Είναι όμως πολύ προσεκτικός και δε θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυσχερή θέση της ομάδας. Σέβεται τη σημερινή κατάσταση, και θέλει να επενδύσει όταν ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος να ξαναγίνει δυνατός».

Για το αν έχει συμπαίκτες: «Εχει συνάψει μια συνεργασία με δύο ισχυρούς παράγοντες για τις επιχειρήσεις του, οι οποίοι ενδιαφέρονται και για τον ΑΡΗ. Πρόκειται για ένα Ρώσο και ένα Γερμανό, με τον τελευταίο να έχει και ποδοσφαιρική εμπειρία από την Ουρμ»

Για το πότε εικάζει ότι θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του: «Ευχομαι μέσα στο επόεμνο χρονικό διάστημα να έρθει στην Ελλάδα για να εκφράσει τις θέσεις του. Πάντως να ξέρετε, ότι σεβόμενος πάντοτε τις δύσκολες στιγμές, θέλω να τονίσω ότι το το ενδιαφέρον τους είναι πολύ σοβαρό, αλλά θα εκδηλωθεί όταν έρθει η ώρα».

Προτεινόμενα Άρθρα