"Θα τα καταφέρουμε…"

από AllAboutARIS

Ο νεαρός επιθετικός σχολίασε και την απομάκρυνση Καλαϊτζίδη

Συνέντευξη σε εφημερίδα της Θεσαλονίκης έδωσε ο επιθετικός του ΑΡΗ, Αντώνης Καπνίδης. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη “Metrosport”:

Σχολιάζοντας την εμφάνιση, αλλά και το αποτέλεσμα απέναντι στην Καστοριά, επεσήμανε: «Μπορεί η νίκη μας να επετεύχθη σε έναν θεσμό που θεωρητικά δεν είναι στην πρώτη γραμμή των στόχων του Αρη, όμως αυτό δεν αναιρεί την ψυχολογική σημασία της. Είμαστε στον Αρη, όλοι θέλουν να μας κερδίσουν και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, ούτως ώστε να κάνουμε πράξη την απαίτηση που υπάρχει από μας. Να κερδίζουμε δηλαδή σε κάθε παιχνίδι, χωρίς να κοιτάζουμε ποιος είναι ο αντίπαλος».

Όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί γενικότερα για την κατάσταση στην ομάδα, μετά την ταραχώδη περασμένη εβδομάδα, με την αποχώρηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, υπογράμμισε: «Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει, είναι η καλύτερη δυνατή προπόνηση. Δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε ή να επεμβαίνουμε σε τέτοιου είδους αποφάσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε καθημερινά, είναι να δουλεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι, μέρα με τη μέρα. Πράγμα που πιστεύω ότι θα φανεί σταδιακά, αφού με την ένταξη των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων έχουμε περισσότερες λύσεις κι αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στην πορεία».

Μιλώντας για τους φετινούς στόχους του Αρη, αλλά και το αν είναι αισιόδοξος πως αυτοί θα επιτευχθούν στο τέλος της χρονιάς, ήταν ξεκάθαρος: «Ασφαλώς και πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα πετύχουμε τους στόχους μας. Κληθήκαμε να αναλάβουμε την προσπάθεια της επιστροφής του Αρη στη φυσική του θέση και οφείλουμε τόσο στην ομάδα, όσο και στους εαυτούς μας, να φανούμε συνεπείς. Θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο των «κίτρινων» τόνισε: «Θέλουμε τη βοήθεια τους και τη συμπαράστασή τους, όπως ακριβώς συμβαίνει από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. Να είναι σίγουροι πως δουλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να ανεβάσουμε τον Αρη κατηγορία».

Προτεινόμενα Άρθρα