Ηξερε πώς να τον "πληγώσει"

από AllAboutARIS

Ο Έλληνας τεχνικός γνώριζε τον τρόπο παιχνιδιού του ΑΡΗ, όπως και τις ιδιαιτερότητες του "Κλ. Βικελίδης"

Η ζωή ενός επαγγελματία αθλητή ή προπονητή είναι τέτοια, που οι εκπλήξεις και η εναλλαγή συναισθημάτων είναι μέσα στο… παιχνίδι. Οπως και στην περίπτωση του Ανδρέα Παντζιαρά, ο οποίος -σήμερα το μεσημέρι- τέθηκε αντιμέτωπος της ομάδας, για την οποία “τρέφει” αισθήματα και, μάλιστα, στο γήπεδο το οποίο… μεγάλωσε ποδοσφαιρικά.

Ντεμπούτο, λοιπόν, στη Δόξα Δράμας για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος εδώ και μήνες ήταν άνεργος, αλλά ως επαγγελματίας παρακολουθούσε πολλούς αγώνες, μεταξύ των οποίων και του ΑΡΗ, στις περισσότερες αναμετρήσεις του οποίου βρέθηκε, όπως ομολόγησε κι ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

Κατά τη διάρκεια του 90λέπτου φάνηκε πόσο πολύ είχε “μελετήσει” τον τρόπο παιχνιδιού των “κίτρινων”, αγγίζοντας το… τέλειο από άποψη τακτικής, σε μια ομάδα που θα ήταν ικανοποιημένη, εάν έφευγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το “Κλ. Βικελίδης”.

Αλλωστε, ο γιος του παλαιού τεραματοφύλακα του ΑΡΗ, Γιώργου, ξέρει και τί σημαίνει η πίεση του “Βικελίδης”, πολύ δε περισσότερο την επίδραση που έχει στους γηπεδούχους, όταν “κυνηγούν” τη νίκη. Και το μεσημέρι της Κυριακής, οι παίκτες των Μπουγιουκλή-Σίτσα αγχώθηκαν, κάτι που παραδέχθηκε και ο δεύτερος στη συνέντευξη Τύπου, με αποτέλεσμα σε κομμάτια του αγώνα μη λειτουργούν χωρίς καθαρό μυαλό.

Και μια λεπτομέρεια, για να επιβεβαιώσουμε το… περίεργο της ζωής ενός επαγγελματία του ποδοσφαίρου. Ο Παντζιαράς περίμενε τον ΑΡΗ, μετά την απόλυση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με το όνομά του να… κυκλοφορεί στους διαδρόμους της Αλκμήνης, χωρίς, πάντως, να προχωρήσει το θέμα του.

Προτεινόμενα Άρθρα