«Θέλω να αρπάζω τις ευκαιρίες»

από AllAboutARIS

«Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που βλέπω στους αγώνες του ΑΡΗ. Αγαπώ αυτό τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να έχει τόσο μεγάλη στήριξη», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για τις έως τώρα εντυπώσεις του από τον ΑΡΗ, για τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την κίτρινη φανέλα, αλλά και για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα μίλησε ο Στέφεν Αντεκμπόγιε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Αρένα»:

Για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του ΑΡΗ: «Είναι πολύ ευχάριστο για μένα, όλα αυτά το κολακευτικά σχόλια. Είναι πολύ σημαντικό να παίζω καλά, να προσπαθώ και να προσφέρω στην ομάδα μου. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα γίνει στη συνέχεια. Εγώ προσπαθώ μέρα με την μέρα, να παίρνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται, να βελτιώνομαι και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Εάν θα παραμείνω στην ομάδα».

Για το δύσκολο έκτος έδρας παιχνίδι και τη νίκη μέσα στη Δράμα:«Hταν μια πολύ σημαντική νικη. Στο τέλος του αγώνα οι αντίπαλοι έκαναν την αντεπίθεση τους ωστόσο καταφέραμε να βρούμε λύσεις στην επίθεση και να πετύχουμε κρίσιμα καλάθια».

Για την εικόνα της ομάδα του: «Είναι μια νεανική ομάδα. Έχουμε δει πόσο νέα είναι η ομάδα στην λήψη αποφάσεων σε κρίσιμες στιγμές. Το σημαντικό και το σπουδαίο είναι ότι είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι. Αυτό είναι το ατού της ομάδας και αυτό που την χαρακτηρίζει. Είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια. Δεμένοι και προσπαθούμε μαζί. Αυτό είναι σημαντικό και για μένα που είμαι τώρα μέλος αυτής της ομάδας».

Για τον κόσμο της ομάδας. «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που βλέπω στους αγώνες του Άρη. Αγαπώ αυτό τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να έχει τόσο μεγάλη στήριξη».

Προτεινόμενα Άρθρα