"Εχουμε περιθώρια βελτίωσης"

από AllAboutARIS

"Δεν έχουμε δείξει ακόμα τι μπορούμε να κάνουμε"

Ο Βασίλης Σίμτσακ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ στη νίκη επί της Κηφισιάς το περασμένο Σάββατο και με δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα τι πραγματικά μπορεί να κάνει.

Αναλυτικά: 

Για τη νίκη επί της Κηφισιάς και  τη δική του εμφάνιση: ““Το σημαντικό για το 4×4 είναι ότι καταφέραμε μετά από αυτή τη διακοπή που έγινε με τον ΠΑΟΚ να μη μας πάρει από κάτω. Είχαμε τότε μια πάρα πολύ δύσκολη βδομάδα, είχαμε στενοχωρηθεί όλοι οι παίκτες για το πως ήρθε η κατάσταση, αλλά όλοι ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά”.

Για το αν η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης: “Η ομάδα σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, δεν έχουμε δείξει ακόμα τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε, ειδικά στην επίθεση, γι’ αυτό και το σημαντικό είναι να ξεκινάμε από την άμυνα, που είναι και το δυνατό μας σημείο και  μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε στην επίθεση”.

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας: “Εχουμε δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, με ένα μεγάλο ταξίδι. Κάθε νίκη μας δίνει παραπάνω ενέργεια και πίστη, αλλά πρέπει να τα βλέπουμε ξεχωριστά. Το ότι κερδίσαμε τη Κηφισιά τελείωσε, πλέον σκεφτόμαστε το άλλο ματς”.

Προτεινόμενα Άρθρα