Ο Πύρρος στο «Κλ. Βικελίδης»

από AllAboutARIS

Ένας ιδιαίτερος προσκεκλημένος βρέθηκε σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Πύρρος Δήμας.

Από τις σουίτες του «Κλεάνθης Βικελίδης» παρακολούθησε σήμερα τον ΑΡΗ ένας ξεχωριστός προσκεκλημένος, ο Πύρρος Δήμας. Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αποδέχτηκε τη σχετική πρόσκληση των ανθρώπων του ΑΡΗ και είδε τον σημερινό αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Μια ξεχωριστή παρουσία είχαμε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο λόγος για τον Πύρρο Δήμα. Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και Ο λόγος για τον Πύρρο Δήμα. Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και βουλευτής επικρατείας παρακολούθησε τη σημερινή αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος των ανθρώπων του ΑΡΗ και παρακολούθησε το παιχνίδι από τις σουίτες του γηπέδου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, Γιώργο Γαλανό όσο και με μέλη της διοίκησης του Α.Σ. ΑΡΗ, εκφράζοντας την ευχή η ομάδα μας να επιστρέψει στη θέση που της αρμόζει και το επιβάλει η Ιστορία της.

‘Ο ΑΡΗΣ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με πλούσια Ιστορία και με πολύ κόσμο και σίγουρα δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται έναν ΑΡΗ δυνατό και πρωταγωνιστή. Εύχομαι να Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και ο Σύλλογος να επιστρέψει στη θέση που του αρμόζει’».

Προτεινόμενα Άρθρα