Αφιερωμένο στην οικογένεια

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Ατματσίδης σκόραρε και πανηγύρισε χθες το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΡΗ. Δεν θα μπορούσε να το αφιερώσει πουθενά αλλού παρά μόνο στην οικογένειά του.

του ΑΚΗ ΙΩΑΚΕΙΜΟΓΛΟΥ

Μία από τις πρώτες κινήσεις του Παναγιώτη Ατματσίδη μετά την επίτευξη του γκολ, που έμελλε να χαρίσει τη νίκη στον ΑΡΗ, ήταν να φιλήσει τα τατουάζ στα δύο του χέρια. Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο αφιέρωσε το γκολ στην οικογένειά του, αφού και τα δύο τατουάζ αναφέρονται στην οικογένεια.

Ο σκόρερ των «κίτρινων» μίλησε στο AllAboutARIS.com για τα τατουάζ του και για τον συμβολισμό της κίνησης αυτής. «Στο ένα μου χέρι έχω τα ονόματα των γονιών μου. Στο άλλο έχω ένα ρητό για την οικογένεια το οποίο λέει: Μητέρα, πατέρα, αδερφέ και αδερφή μου θα είμαι για πάντα ο γιος και αδερφός σας κι εσείς για πάντα η οικογένειά μου», αποκάλυψε ο Ατματσίδης, χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω σχολιασμό η ιδιαίτερα στενή σχέση που έχει με την οικογένειά του.

Η φετινή χρονιά συνδυάζει δύο αντιφατικές καταστάσεις. Η χειρότερη χρονιά στην ιστορία του ΑΡΗ αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείξουν ότι μπορούν τόσο άμεσα όσο και σε βάθος χρόνου να σηκώσουν αυτή τη φανέλα. «Είναι μία κατάσταση που θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε για να μείνουμε στο ΑΡΗ όσο περισσότερο μπορούμε και σε όσο πιο μεγάλη κατηγορία αντέχουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ατματσίδης

Όσο για το χθεσινό πρώτο του γκολ ήταν πάνω κάτω όπως το φανταζόταν. «Μπροστά στον κόσμο μας, για τον οποίο δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ και συνδυάστηκε με βαθμούς, επομένως μπόρεσα να το χαρώ όσο ήθελα», κατέληξε ο επιθετικός του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα