“Μίλησα με Χαβίτο”

από AllAboutARIS

Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που έσπευσαν να διαψεύσουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του AllAboutARIS για το ενδιαφέρον που δείχνει ο ΑΡΗΣ για την επιστροφή του Φρανθίσκο Χαβίτο, αλλά η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό.

Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που έσπευσαν να διαψεύσουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του AllAboutARIS για το ενδιαφέρον που δείχνει ο ΑΡΗΣ για την επιστροφή του Φρανθίσκο Χαβίτο(http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=46316), αλλά η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό γιατί πολύ απλά η επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν αλήθεια.

Ο ίδιος ο επικεφαλής του τμήματος, ο Γιώργος Γαλανός με δήλωσή του στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και την επαφή και πλέον θα πρέπει άπαντες να περιμένουμε τις εξελίξεις: “Ναι μίλησα με τον Χαβίτο, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο”, ήταν η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος που θέλει να φέρει στον ΑΡΗ τους Ισπανούς που αγαπήθηκαν όσο λίγοι με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Γαλανός θέλει τόσο τον Κόκε, όσο και τον Χαβίτο και είναι αυτονόητο ότι και οι δυο στην Γ εθνική μπορούν να κάνουν την διαφορά και να οδηγήσουν τον ΑΡΗ στην άνοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα