"Ηλεκτρική" καρέκλα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τέσσερις αλλαγές μόνο φέτος, μαζί με αυτή του Παναγιώτη Ζουμπουρίδη, ο οποίος είναι προ των πυλών

Στον ΑΡΗ και γενικότερα στον αθλητισμό, όταν γίνεται λόγος για την… περιβόητη “ηλεκτρική” καρέκλα, όλοι καταλαβαίνουν τη θέση ενός προπονητή στον πάγκο της εκάστοτε ομάδας. Μόνο που στους “κίτρινους”, η έκφραση αυτή ταιριάζει `γάντι” και στη θέση τπυ προέδρου του ΑΣ.

Τυχαία; Οχι, αφού μόνο μέσα στο τρέχων έτος οι “κίτρινοι” έχουν αλλάξει τρεις προέδρους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης θα είναι ο 4ος. Από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι φέτος τον Μάιο, στον προεδρικό θώκο του ΑΣ βρισκόταν ο Θωμάς Γιώτας. Εναν μήνα αργότερα τον διαδέχτηκε ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος αποχώρησε τον Σεπτέμβριο. Τη θέση του μέχρι τα τέλη Οκτώβρη πήρε ο Τάσος Οικονόμου και ακολούθησε ο Πάνος Ζουμπουρίδης, ο οποίος μετά από περίπου έναν μήνα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Το αποτέλεσμα; Τέσσερις αλλαγές προέδρων μέσα σε διάστημα έξι μηνών. Αποτέλεσμα που δίνει δίκαια τον χαρακτηρισμό της “ηλεκτρικής” καρέκλας στη θέση του προέδρου στον Ερασιτέχνη. Μία θέση που αναζητεί εκ νέου κάτοχο και η αλήθεια είναι πως όποιος κάτσει σε αυτήν, έχει πάρα πολύ δουλειά… 

Προτεινόμενα Άρθρα