Περιμένοντας να βγει ο… καπνός

από AllAboutARIS

Μέσα στην ημέρα αναμένεται η τοποθέτηση του Α.Σ για το ποδοσφαιρικό τμήμα και την ανάληψή του από τον Αλεξ Κάλας ή τους ισπανούς.

H κρισιμότητα της απόφασης και των στιγμών για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ δεν επέτρεψε στον Α.Σ να βγάλει απόφαση χθες αξιολογώντας τα δεδομένα στις προτάσεις που έχουν καταθέσει ο Αλεξ Κάλας και ο Λούις Ολιβερ. Το Δ.Σ του ερασιτέχνη συνεδρίαζε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα εκτός Αλκμήνης μάλιστα και σήμερα εκτός απροόπτου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα το πράξει αφού από χθες το μεσημέρι το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ακέφαλο και η αβεβαιότητα περισσεύει στους ποδοσφαιριστές που αναχώρησαν για το πρώτο κομμάτι των διακοπών τους χωρίς να έχουν εξοφληθεί τα δεδουλευμένα τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Α.Σ είναι το οικονομικό αφού είναι δεδομένο ότι μόνος του δεν μπορεί α τρέξει το τμήμα ούτε μια μέρα. Φυσικά πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και όχι υπό πίεση.

Από τη μια υπάρχει η πρόταση του Αλεξ Κάλας που υπόσχεται κάλυψη όλων των οικονομικών υποχρεώσεων ως το καλοκαίρι, ανάληψη όλων όσων χρειάζονται για να γίνει η εκκαθάριση και να συσταθεί η νέα ΠΑΕ και παραμονή του Πάουλο Κάμπος στη θέση του προπονητή.  Παράλληλα υπόσχεται και επένδυση από το καλοκαίρι και μετά με την συμμετοχή και των Χένες και Φόιχτ στην ΑΜΚ. 

Από την άλλη υπάρχει η πρόταση των Ισπανών το παρελθόν των οποίων όμως προβληματίζει και συνιστά ένα ρίσκο. Υπομονή λίγες ώρες ακόμη…

Προτεινόμενα Άρθρα