"Πληρώστε τους παίκτες"

από AllAboutARIS

Με το ποσό των 50.000 ο Αλεξ Κάλας δίνει λύση στο πρόβλημα της μη καταβολής χρημάτων από τον Γαλανό παρότι δεν έχει ακόμη καμία νομιμοποίηση.

Η πρόταση του Άλεξ Κάλας υπόσχεταοι να καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις ως το τέλος της σεζόν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τι γίνεται όμως με τα χρήματα που δεν κατέβαλε ως όφειλε ο Γιώργος Γαλανός στους παίκτες για το υπόλοιπο του Νοεμβρίου και τον Δεκέμβριο, διάστημα δηλαδή της δικής του θητείας ενώ ο ίδιος όταν ανέλαβε στις 9 Σεπτεμβρίου ξεκαθάρισε ότι δεν θα πληρώσει προηγούμενες οφειλές; 

Τι θα γίνει με τους παίκτες που -κάποιοι από αυτούς- αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης; Ο Αλεξ Κάλας έρχεται να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα αφού σε μια από τις δεκάδες τηλεφωνικές επικοινωνιες που είχε χθες με τον εκπρόσωπό του και τον αδερφό του έδωσε εντολή να καταβληθού στους ποδοσφαιριστές 50.000 ευρώ από τα χρήματα ππυ ούτως ή άλλως έχει στείλει στην Ελλάδα αν και ακόμη δεν τον κατοχυρώνει φυσικά τίποτα. Η πρόταση αυτή μεταφέρθηκε αργά χθες το βράδυ στους ανθρώπους του ερασιτέχνη, στον οποίο έψει περάσει το τμήμα μετά την αποχώρηση Γαλανού. 

Προτεινόμενα Άρθρα