Οι πέντε πρόεδροι του ΑΣ

από AllAboutARIS

Κατά το περίφημο «λεφτά υπάρχουν», στον ΑΡΗ πρόεδροι υπάρχουν. Στο θέμα των αποφάσεων πάντως φαίνεται πώς υπάρχει πρόβλημα.

Η τωρινή διοίκηση του ΑΣ ΑΡΗΣ καλείται να λάβει τη δεύτερη σημαντικότερη απόφαση εντός του 2014 για το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Την πρώτη και πιο σημαντική έλαβε το Σεπτέμβριο ο Χάρης Παπαγεωργίου σχετικά με το πού θα αγωνιστεί τελικά η ποδοσφαιρική ομάδα. Στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ σημειώθηκε φέτος ένα θλιβερό ρεκόρ, γιατί οι πέντε πρόεδροι που πέρασαν από τη διοίκηση σίγουρα δεν είναι κάτι το τιμητικό για τους «κίτρινους».

Το 2014 βρήκε τον ΑΡΗ με τη διοίκηση του Θωμά Γιώτα, ο οποίος όταν ολοκλήρωσε τη θητεία του δεν έβαλε ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές που έγιναν. Στις 20 Ιουνίου νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Χάρης Παπαγεωργίου. Εν μέσω ενός ιδιαίτερα «θερμού» καλοκαιριού, όχι λόγω των θερμοκρασιών, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να οδηγηθεί η ομάδα ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική και να πάει η ΠΑΕ σε εκκαθάριση. Στις 19 Σεπτεμβρίου οδηγήθηκε σε παραίτηση, μετά τις επαφές του με τους Ισπανούς επενδυτές, κάτι που ενόχλησε τον Γιώργο Γαλανό, ο οποίος βέβαια μερικούς μήνες μετά έκατσε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους ίδιους ανθρώπους.

Στις 26 Σεπτεμβρίου ανέλαβε πρόεδρος ο Τάσος Οικονόμου. Ούτε όμως κι αυτός κατάφερε να βρει σημείο επαφής με τον πρώην επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και στα τέλη του Οκτώβρη παραιτήθηκε. Επόμενος πρόεδρος με τις ευλογίες του Γαλανού, ανέλαβε ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης στις 30 Οκτωβρίου. Η δική του θητεία ήταν και η πιο σύντομη, αφού στις 3 Νοεμβρίου δεν υπέγραψε το πρακτικό της συνέλευσης των μετόχων φοβούμενος τις νομικές κυρώσεις και λίγες μέρες μετά παραιτήθηκε από το αξίωμα του προέδρου του ΑΣ ΑΡΗΣ. Στις 9 Δεκεμβρίου ανέλαβε την προεδρία ο Χρήστος Ταουξίδης, ο οποίος παραμένει μέχρι σήμερα και η δική του διοίκηση καλείται να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση σχετικά με τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα