Ακόμη "παλεύει" για βίζα ο Σανιά

από AllAboutARIS

Δεν δόθηκε λύση στο θέμα της έκδοσης βίζας του 25χρονου παίκτη. Εξετάζονται όλες οι εναλλακτικές.

Για 3η μέρα ο Σανιά παρέμεινε καθηλωμένος στο Παρίσι δίχως να έχει καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη βίζα από την ελληνική πρεσβεία ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και να βγάλει άδεια παραμονής. Το πρόβλημα που έχει προκύψει αφορά ένα ακόμη χαρτί που πρέπει να σταλεί από Ελλάδα και είναι προαπαιτούμενο που θέτει η πρεσβεία και το οποίο αν δεν το προσκομίσει δεν θα λυθεί και το θέμα. Εξαιτίας του προβλήματος που προέκυψε αναζητούνται και οι εναλλακτικές επιλογές.  

Ο παίκτης έχει παραδώσει όλα τα υπόλοιπα έγγραφα που του έχουν ζητήσει και μένει αυτή η εκκρεμότητα η οποία μπλοκάρει τη έκδοση της βίζας. Όσο περνούν οι μέρες αυξάνεται και ο εκνευρισμός του 25χρονου παίκτη που βλέπει να χάνεται και πάλι πολύτιμος χρόνος και φυσικά να μειώνονται οι πιθανότητές του να πραγματοποιήσει το πολυπόθητο ντεμπούτο του στον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, αφού αν μέχρι την Παρασκευή δεν πάρει βίζα, τότε το πιο πιθανό είναι να μην προλάβει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

Αντίθετα μέχρι αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα, θα έχουν εκδοθεί τα δελτία των Νλουντούλου, Σαμαρά και Καλογέρη (σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα) και θα τεθούν στη διάθεση του νέου προπονητή.

Προτεινόμενα Άρθρα