Σάσα εσύ… σούπερ σταρ

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι χωρίς αμφιβολία ο ηγέτης του ΑΡΗ, ο παίκτης ο οποίος κάνει φέτος αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα, δείχνοντας το τεράστιο ταλέντο του και τις δυνατότητες του. Αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς μιας και βρίσκεται σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες.

Ο άσος του ΑΡΗ είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 232 πόντους και μάλιστα με ένα παιχνίδι λιγότερο, κάτι που σημαίνει ότι θα αυξήσει την διαφορά. Όμως δεν είναι η μοναδική κατηγορία όπου ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι στο Top-5.
Ακολουθεί η κατηγορία των ριμπάουντ όπου ο άσος των «κιτρίνων» είναι στην 3η θέση με 97 «σκουπίδια». Πρωτιά στον τομέα των δίποντων  με 69 εύστοχα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και μετά την έναρξη του δευτέρου γύρου, κατηγορία όπου σίγουρα θα μπορούσε το νούμερο να είναι μεγαλύτερο εφόσον ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είχε δώσει κανονικά όλα τα παιχνίδια που προβλέπονταν, έχοντας ένα λιγότερο αυτό με τον Π.Α.Ο.Κ. Επίσης ο άσος του ΑΡΗ είναι τέταρτος και στην κατηγορία ευστοχίας στα δίποντα έχοντας 57.98% αλλά έχεις τις περισσότερες προσπάθειες από τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκονται στο Top-5.
Ο «Σάσα» είναι δεύτερος και στον τομέας της αξιολόγησης έχοντας συνολικά 271 πόντους, ενώ πρώτος είναι ο Μαυροειδής με 275.

Προτεινόμενα Άρθρα