Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή

από AllAboutARIS

Στα ύψη η αγωνία για την έκδοση δελτίου στον 25χρονο μέσο που έχει εντυπωσιάσει και τον Ντομπρασίνοβιτς.

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν με τον ΑΡΗ να ενισχύεται σημαντικά με τις οκτώ προσθήκες, όμως παραμένει το μεγάλο «αγκάθι» που ακούει στο όνομα Σίντι Σανιά. Ο αφρικανός που συμπεριλαμβάνεται στις οκτώ μεταγραφές, είναι ο μοναδικός που ακόμη δεν έχει αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και η έκδοση δελτίου θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ομοίως και αν μπορέσει τελικά να ενισχύσει τον Αρη στο υπόλοιπο της σεζόν και φυσικά να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή με τον Καμπανιακό.

Από τον ΑΡΗ ισχυρίζονται ότι έχουν αποστείλει στην ΕΠΟ όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εκλείπει πλέον ο λόγος μη έκδοσης δελτίου. Η οριστική απόφαση θα παρθεί από την ΕΙΜ την Παρασκευή. Εφόσον είναι θετική, θα γίνει αγώνας δρόμου να έρθει η μπλε κάρτα του και να βγει το δελτίο του αφού έχει ήδη ενημερωθεί η νορβηγική ομοσπονδία.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς που στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας έχει προλάβει να εντυπωσιαστεί από την παρουσία του Σανιά στις προπονήσεις και έχει πειστεί και αυτός για την δυναμική που θα προσδώσει στην ενδεκάδα η συμμετοχή του.

Προτεινόμενα Άρθρα