Τα "είπε" με Ερασιτέχνη και νομικούς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρώτη γνωριμία για τον Κάλας με τον ΑΣ και το επιτελείο της εκκαθάρισης

Μία πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του ΑΡΗ προσπάθησε να έχει χτες ο Αλεξ Κάλας, ο οποίος πέρασε μεγάλο μέρος της ημέρας στην Αλκμήνης.

Αρχικά ο ομογενής επιχειρηματίας, αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, παρουσία φυσικά και του προέδρου, Τάσου Οικονόμου. Ο Κάλας, τους παρουσίασε μία πρώτη εικόνα του πλάνου που έχει για τον ΑΡΗ, σε μία συζήτηση η οποία φυσικά αναλώθηκε περισσότερο στο ποδοσφαιρικό τμήμα παρά στον ΑΣ.

Στη συνέχεια ακολούθησε και η πιο σημαντική συνάντηση του Κάλας χτες, εκείνη με τους νομικούς που χειρίζονται την εκκαθάριση. Ο Ελληνοαμερικανός κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους κ.κ. Γρόλλιο, Χριστοφορίδη και Κοκκώνη, θέλοντας να μάθει κάποιες πρώτες πληροφορίες για την όλη διαδικασία και το τι πρέπει να γίνει για την ολοκλήρωση της. Το βράδυ ο Κάλας γευμάτισε σε πολύ καλό κλίμα με τους βετεράνους της ομάδας, τους οποίους είναι δεδομένο πως η πλευρά Κάλας θέλει κοντά στην ομάδα. 

Αν και δεν θα μείνει στην Ελλάδα για αρκετές μέρες, ο Κάλας αναμένεται να συναντηθεί εκ νέου με τις δύο πλευρές μέσα στις επόμενες μέρες, διατηρώντας φυσικά ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους και όταν θα βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα