O… μίστερ «νταμπλ νταμπλ»

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ διανύει μία εκπληκτική χρονιά στην οποία ξεδιπλώνει το ταλέντο του και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς μιας και μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ο… μίστερ «νταμπλ νταμπλ» του ΑΡΗ έχοντας ήδη πέντε σε 15 αγώνες.

Τα νούμερα του «Σάσα» είναι εντυπωσιακά μιας και εκτός από τα 5 «νταμπλ νταμπλ», το έχει αγγίξει επίσης άλλες πέντε φορές.
Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είχε διψήφια επίδοση (πόντοι, ριμπάουντ) για πρώτη φορά φέτος στην νίκη του ΆΡΗ εκτός έδρας επί του ΚΑΟΔ με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ακολούθησε η ήττα από τον Κόροιβο όπου είχε 23 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Επόμενο «νταμπλ νταμπλ» σε άλλη μία ήττα του ΑΡΗ, αυτή την φορά από τον Κολοσσό εντός έδρας, όπου ο «Σάσα» είχε 23 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Βεζένκοφ ήταν ο κορυφαίος του ΑΡΗ στην ήττα από τον Πανιώνιο με 71-65 όπου είχε 14 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ το πιο πρόσφατο «νταμπλ νταμπλ» το πέτυχε χθες, στην εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ όπου είχε 29 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Επίσης άγγιξε το «νταμπλ νταμπλ» στην νίκη επί της Ελευσίνας εκτός έδρας στην πρεμιέρα όπου είχε 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, στην  νίκη επί της Πάτρας εντός με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, στην επικράτηση επί των Τρικάλων με 98-60 (24 πόντους,7 ριμπάουντ),στην νίκη επί του Ρεθύμνου με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ αλλά και στην νίκη εντός έδρας επί του ΠΑΟΚ με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Προτεινόμενα Άρθρα