"Εξυπνος και εργατικός άνθρωπος"

από AllAboutARIS

"Σε δύο μήνες μας είπε ότι θα τα ξαναπούμε"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε το στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γιακουμίδης, μιλώντας για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Αλεξ Κάλας, στο διάστημα που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά: 

Για τα πρώτα δείγματα του Αλεξ Κάλας: “Πολύ καλά. Είναι ένας έξυπνος και εργατικός άνθρωπος. Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του είναι η σκληρή εργασία και η σωστή κρίση, ώστε να αξιολογεί σωστά τις καταστάσεις”.

Για την νοοτροπία του Κάλας η οποία δείχνει να διαφέρει κατά πολύ από την ελληνική: “Οι άνθρωποι παντού είναι ίδιοι. Αυτό που αλλάζει ανά χώρα είναι οι κανόνες”.

“Για την οργάνωση της νέας ΠΑΕ: “Θα προσληφθούν εξειδικευμένα στελέχη”.

Για την εκκαθάριση: “Οι κύριοι στόχοι του Κάλας είναι η άνοδος της ομάδας και η εκκαθάριση. Το ένα εμποδίζει το άλλο. Ο τρίτος στόχος είναι ο αδελφός του να ετοιμάσει μία ομάδα από τώρα να πρωταγωνιστήσει στην Β` Εθνική. Είναι πάντως φυσιολογικό να θέλει να έχει επαφή με όσους έχουν αναλάβει την εκκαθάριση για τον ΑΡΗ”.

Για τις πληρωμές που γίνονται κάθε 15νθήμερο: “Αυτό είναι βασικό χαρακτηριστικό των αδελφών Καλαϊτζίδη. Θέλουν να είναι συνεπείς και να μην χρωστούν πουθενά”.

Για το πως είδε ο Αλεξ Κάλας το χτεσινό παιχνίδι: “Ηταν ευχαριστημένος. Υπήρχε ενδιαφέρον για αυτόν βλέποντας για πρώτη φορά την ομάδα του να παίζει. Φυσιολογικά συναισθήματα που θα είχε όποιος ήταν στη θέση του”.

Για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και τα ραντεβού που είχε με ανθρώπους του ΑΡΗ: Ολα αυτά εντάσσονται στον χαρακτήρα του και στην εικόνα που θέλει να έχει, ώστε να χτίσει την ομάδα που επιθυμεί”.

Για τους Χέννες και Φόιχτ οι οποίοι αναχώρησαν χτες: “Αυτό που δεν έλαβαν υπόψιν τους ήταν η κακοκαιρία σε Ελλάδα και Γερμανία, Για αυτό και έφυγαν, φοβούμενοι μην αποκλειστούν”.

Για το πότε αναμένεται ξανά ο Κάλας στη Θεσσαλονίκη: “Φεύγοντας χτες το βράδυ, μου είπε πως σε δύο μήνες θα τα ξαναπούμε. Στο επόμενο διάστημα θα ξέρουμε ακριβώς πότε να τον περιμένουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα