Ταουξίδης σε AllAboutARIS: “Δεν παραιτήθηκα”

από AllAboutARIS

Όσα λοιπόν στελέχη του ΑΡΗ θέλουν να πάει μπροστά ο ΑΡΗΣ και ο στόχος και σκοπός τους είναι με ΕΝΟΤΗΤΑ να προχωρήσει ο σύλλογος ας παραμερίσουν τους όποιους προσωπικούς εγωισμούς και παράλληλα να σταματήσουν να ρίχνουν νερό στον μύλο της παρατεταμένης παραπληροφόρησης

Χθες μπορεί άπαντες να έβγαζαν την λέξη ενότητα από τα χείλη τους, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν συμβαίνει σε απόλυτο βαθμό, όπως μαρτυρούν και τα γεγονότα και στο συμβούλιο του ΑΣ την ημέρα επικύρωσης της συμφωνίας του μνημονίου με Κάλας, αλλά και κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας.

Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η πλευρά Κάλας ότι υπάρχει μία…κόντρα με ορισμένα μέλη του συμβουλίου του Ερασιτέχνη, που ανέλαβαν δράση επί Γαλανού στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα μέλη αυτά είχαν καταθέσει τις διαφωνίες τους στην περίπτωση Κάμπος και προχθές στο συμβούλιο ήταν αρχικά αντίθετα σε ορισμένα από όσα ζητούσε η πλευρά Κάλας, αλλά στην συνέχεια πείσθηκαν και από τα επιχειρήματα, αλλά και τις πράξεις και ομόφωνα ψηφίστηκε η επικύρωση του μνημονίου. 

Χθες ο Δημήτρης Καλαιτζίδης είχε μία αντιπαράθεση με τον πρώην πρόεδρο του ΑΣ Χρήστο Ταουξίδη και αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του ότανο τελευταίος πήγες να τον χαιρετήσει. Οι ενστάσεις είναι ότι επέμενε στην κατάθεση εγγυητικής και σε διάφορα άλλα ζητήματα του μνημονίου, ενώ ως διοίκηση ούτε εγγυητική πήρε από την πλευρά Γαλανού, ούτε υπογράφηκε μνημόνιο ενώ μάλιστα ο κ. Γαλανός ήταν για 3,5 μήνες στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο κ. Ταουξίδης θεώρησε προσβλητική την ενέργεια του κ. Καλατζίδη και μάλιστα σε συζήτηση που είχε με τον κ. Οικονόμου σημείωσε ότι βρίσκεται στην θέση του για τον ΑΡΗ και μόνο. 

Από αυτό το σημείο όμως στο να φτάνουμε σε παραίτηση και κατ` επέκταση και να…πέσει το συμβούλιο έχει μία τεράστια διαφορά. Ακόμα και αν παοχωρούσαν 2-3 μέλη σήμερα σε παραίτηση, θέμα δεν θα υπήρχε καθώς στις 5 Μαρτίου θα οριστεί νέο συμβούλιο και μάλιστα θα είναι ενισχυμένο με ακόμα περισσότερα μέλη.

Την προσπάθεια όμως αποσυντονισμού και αστάθειας την σταματάει με τοποθέτησή του ο ίδιος ο κ. Ταουξίδης με τον οποίο επικοινώνησε το AllAboutARIS γιατί αυτό το οποίο θέλουμε είναι να παρουσιάζουμε όλες τις πλευρές. Ο κ. Ταουξίδης διέψευσε τα περί παραίτησης και σημείωσε ότι συνεχίζει κανονικά: “Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης, το διαψεύδω κατηγορηματικά”, είναι η τοποθέτηση του Αντιπροέδρου του ΑΣ.

Κλείνοντας θα σημειώσουμε κάτι ακόμα. Είναι εμφανέστατο ότι κάποιοι συνεχώς θα προσπαθούν να δημιουργούν ζητήματα. Όπως πχ το γεγονός ότι προβάλλεται ότι ο Κάλας έδωσε εγγυητική 100000 ευρώ (ενώ η συμφωνία ήταν 260.000), αλλά ξεχνάνε ότι έχει υπερκαλύψει τα 260 με δεδομένο ότι έχει πληρώσει ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ και 250.000 και μάλιστα με ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ. Μάλιστα όσοι επιχειρούν την παραπληροφόρηση δεν σημειώνουν ότι με το δεδομένο των μετρητών υπήρξε συμφωνία για εγγυητική 100.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή μία είναι ο Κάμπος, μία ο Ρένια ή ο Προβατίδης (!!!). Ο Γιαννίτσης ή ο Νέτο, ο Δάρλας ή όποιος άλλος μπορεί να πει κάτι αρνητικό. Τις προσωπικές δικαστικές διαμάχες ορισμένων πρέπει να τις πληρώνει ο ΑΡΗΣ; 

Όσα λοιπόν στελέχη του ΑΡΗ θέλουν να πάει μπροστά ο ΑΡΗΣ και ο στόχος και σκοπός τους είναι με ΕΝΟΤΗΤΑ να προχωρήσει ο σύλλογος ας παραμερίσουν τους όποιους προσωπικούς εγωισμούς και παράλληλα να σταματήσουν να ρίχνουν νερό στον μύλο της παρατεταμένης παραπληροφόρησης είτε από δηλωμένους εχθρούς του συλλόγου, είτε από τους συνεργάτες τους με τον μανδύα των Αρειανών. 

Όποιος συνεχίσει να το κάνει είτε από άγνοια είτε με…χορηγό πλέον θα παραδίδεται στην κρίση του κόσμου του ΑΡΗ που αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα ποιοι θελουν τον ΑΡΗ δυνατό ( και τους συμφέρει να παίζει στην Λίγκα και στην Ερώπη) και ποιοι το θέλουν να παλεύει να ανέβει από την Γ εθνική και καθημερινά να … αποκαλύπτουν προπαγανδιστικές ασυναρτησίες. 

Προτεινόμενα Άρθρα