Οι «18» του Ντομπρασίνοβιτς

από AllAboutARIS

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο "Κλ. Βικελίδης" στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Νάκας ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα.

Με την απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων (15:00), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Ο Νάκας παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την γαστρεντερίτιτδα τις προηγούμενες ημέρες, η οποία τον κράτησε εκτός από 2-3 προπονήσεις, είναι κανονικά στην αποστολή.
Εκτός όπως αναμένονταν ο Γκίνο καθώς επιτρέπονται μόνο τέσσερις ξένοι στην αποστολή.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα