"Δουλειά μου να βοηθάω την ομάδα"

από AllAboutARIS

"Βελτιωνόμαστε συνεχώς"

Ο Αντώνης Καπνίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΑΡΗ επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων και μίλησε στην εκπομπή “AllAboutARIS” για την επικράτηση της ομάδας του.

Ο νεαρός επιθετικός στάθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας όσο και στην δική του απόδοση, αναφερόμενος παράλληλα και στη συνέχεια της χρονιάς.

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: “Δεν ήταν καλό το παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολο να διασπάς σε κάθε παιχνίδι την άμυνα του αντιπάλου και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν έχουν δυνάμεις”.

Για τις αιτίες της κακής εικόνας του ΑΡΗ στο πρώτο μέρος: “Οι συνεχόμενες νίκες δεν έχουν σημασία για εμάς. Πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ηταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων, τα οποία λύθηκαν στη συνέχεια του παιχνιδιού”.

Για την ετοιμότητα του ερχόμενος από τον πάγκο: “Αυτή είναι και η δουλειά μας. Οταν αγωνίζεται, πρέπει να μπαίνεις και δείχνεις τι μπορείς να δώσει στην ομάδα, όπως και να την βοηθήσεις φυσικά”.

Για το αν πείσμωσε μένοντας εκτός ενδεκάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια: “Μπορούν να υπάρχουν πολλές αντιδράσεις. Σε όλους αρέσει να παίζουν. Ειδα ότι δεν ξεκίνησα σε δύο παιχνίδια και είπα πως θα δουλέψω ακόμα περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα”.

Για τις συμβουλές του πατέρα του, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν προπονητής του Γιάννη Μελισσανίδη: “Εχει πολλές παραστάσεις στον πρωταθλητισμό, όποτε όταν με βλέπει σκεπτικό, προσπαθεί να με συμβουλέψει”.

Για την δική του βελτίωση: “Υπάρχει βελτίωση, μεγαλύτερη χημεία με τα παιδιά. Μέσα από την προπόνηση και την καθημερινότητα, βελτιωνόμαστε συνεχώς”.

Για την καλή συνεργασία του με τον Πόι μέσα στο γήπεδο: “Είμαστε πιο κοντά λόγω θέσης, όποτε πρέπει να έχουμε καλή επικοινωνία. Μου μιλάει συνεχώς, προσπαθεί να με συμβουλεύσει πάνω στο ποδόσφαιρο και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Είναι ένα τρομερό παιδί και ένας πολύ καλός άνθρωπος”.

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την Δόξα: “Είναι μία ιστορική ομάδα και μας στέρησε βαθμούς στην έδρα μας. Εχουμε ένα κίνητρο παραπάνω, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε και δεν έχουμε την πολυτέλεια για απώλεια βαθμών”.

Για το αν τους αγχώνει η παρουσία του Πανσερραϊκού στην κορυφή: “Κοιτάμε τη δουλειά μας και δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει κάθε εβδομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Προτεινόμενα Άρθρα