Τα είπαν με παίκτες-Καλαιτζίδη

από AllAboutARIS

Παραινέσεις στους παίκτες για να τα δώσουν όλα και εξηγήσεις από Καλαιτζίδη για… ΑΦΜ και εκκαθάριση.

Αντιπροσωπεία οπαδών από τρεις συνδέσμους του ΑΡΗ (Ιερολοχίτες, Club 1914, Yellow Club) έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση των παικτών του ΑΡΗ στο Νέο Ρύσιο. Εκπρόσωποι από τους τρεις συνδέσμους έφτασαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας προς το τέλος της προπόνησης και ζήτησαν να μιλήσουν τόσο με τους ποδοσφαιριστές όσο και με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη.

Από τους πρώτους ζήτησαν να τα δώσουν όλα στα εννιά παιχνίδια που απομένουν και όπως είπαν χαρακτηριστικά να ματώσουν τη φανέλα ώστε στο τέλος να καταλάβουν την πρώτη θέση ενώ από τον τεχνικό του ΑΡΗ ζήτησαν κάποιες διευκρινίσεις για την τοποθέτηση του Γιώργου Γιακουμίδη και την ασάφεια περί ΑΦΜ, ενώ ρώτησαν και για την πορεία της εκκαθάρισης.

Ο 58χρονος τεχνικός τους διαβεβαίωσε ότι οποιαδήποτε σκέψη για αγορά ΑΦΜ είναι έξω από την ατζέντα της ενασχόλησης του Άλεξ Κάλας που παραμένει το τρίπτυχο Ανοδος- Εκκαθάριση-Δημιουργία νέας ΠΑΕ ενώ τους ενημέρωσε για τις κινήσεις που γίνονται στο θέμα της εκκαθάρισης και την ανάγκη κάποια πράγματα να μην δημοσιοποιούνται.

Προτεινόμενα Άρθρα