«Μπορεί την άνοδο ο ΑΡΗΣ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ισως υποτίμησε λίγο το πρωτάθλημα»

Στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ και νυν του Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Γιάννης Αγτζίδης, μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής. 

Αναλυτικά: 

Για το σημερινό παιχνίδι του Κοκκινοχώματος με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Είναι σαν τελικός το ματς σήμερα. Πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε».

Για την μεταγραφή του στο Βυζάντιο τον περασμένο Ιανουάριο: «Πίστευα πως θα ήταν καλύτερο για μένα. Οι συνθήκες είναι καλές και το περιβάλλον είναι πολύ καλό».

Για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ: «Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορέσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Εχουμε καλούς παίκτες, με εμπειρία. Η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση».

Για την «μάχη» της ανόδου: «Ο ΑΡΗΣ δεν βρίσκεται στην θέση που πρέπει, αλλά υπάρχουν ακόμα οκτώ παιχνίδια και η διαφορά των τεσσάρων βαθμών μπορεί να καλυφθεί».

Για το αν πιστεύει πως ο Πανσερραϊκός θα «γκελάρει» μέχρι το τέλος: «Στην Γ’ Εθνική τίποτα δεν είναι δεδομένο, για αυτό θα πρέπει να τα δώσουν όλα».

Για τον λόγο που δυσκολεύεται φέτος ο ΑΡΗΣ: «Πίστευα ότι θα ανέβει εύκολα, αλλά δεν είναι έτσι. Ισως υποτίμησε λίγο και το πρωτάθλημα».

Για την παρουσία του στον ΑΡΗ: «Μου έχουν μείνει τα παιχνίδια στην Ευρώπη και η τρομερή παρουσία του κόσμοπυ, όπως και ο Εκτορ Κούπερ, ο οποίος με προώθησε στην πρώτη ομάδα».

Για την πορεία του ίδιου μετά την αποχώρηση του από τον ΑΡΗ και τους στόχους του: «Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό και έμεινα αρκετό καιρό έξω. Τώρα όμως είμαι υγιής και θέλω να αγωνιστώ στην Α’ Εθνική. Μακάρι να έχω την υγεία μου, για να φτάσω εκεί που θέλω».

Προτεινόμενα Άρθρα