Η βελτίωση… περνάει και από τον Σανιά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αφησε υποσχέσεις η εμφάνιση του απέναντι στον Πανσερραϊκό, κυρίως στο δεύτερο μέρος

Μέσα από την διακοπή του πρωταθλήματος και την πολύ δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, ο ΑΡΗΣ φυσιολογικά ψάχνει το κάτι περισσότερο. Είναι άλλωστε αρκετοί οι τομείς που η ομάδα χρίζει βελτίωσης, η οποία όμως δεν περνάει μόνο μέσα από την ομαδική δουλειά, αλλά και από τα πρόσωπα.

Ενα από αυτά είναι ο Σίντι Σανιά. Ο Σενεγαλέζος μέχρι στιγμής έχει δεχθεί δρυμίτατη κριτική για την απόδοση του και μάλιστα δικαιολογημένη. Δεν είναι άλλωστε ο παίκτης που περίμεναν να δουν όλοι. όμως στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό έδειξε πως κάτι υπάρχει… 

Αυτό έγινε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Σανιά ήταν καλός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η εικόνα του άφησε υποσχέσεις για την τελική ευθεία της χρονιάς και φυσιολογικά, όλοι περιμένουν να βγει μπροστά και να πάρει την ομάδα πάνω του, όταν χρειαστεί. Αλλωστε ένα από τα βασικά προβλήματα του ΑΡΗ είναι η λειτουργία στον άξονα, όπου ο 25χρονος μέσος έχει την δυνατότητα να το αλλάξει αυτό και να αποτελέσει βαρόμετρο για την ομάδα Αρκεί να κρατήσει την εμφάνιση κόντρα στον Πανσερραϊκό και να δουλέψει πάνω σε αυτήν, ώστε να είναι όχι απλά καλύτερος, αλλά αυτός που πρέπει.

Προτεινόμενα Άρθρα