Κάστρο… δεν ήταν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι έκανε ο ΑΡΗΣ φέτος στην έδρα του

Το παιχνίδι του ΑΡΗ με την Καβάλα την περασμένη Κυριακή, ήταν και το τελευταίο της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φέτος. Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν, η έδρα του ΑΡΗ έκλεισε τις πύλες της και σίγουρα δεν αποτέλεσε το… κάστρο το οποίο όφειλε να είναι για την ομάδα φέτος.

Με μία πρώτη ματιά, ο ΑΡΗΣ φέτος έχασε στην έδρα του 5 βαθμούς. Κάποιος θα τους έλεγε λίγους, για τον ΑΡΗ όμως που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και πρέπει να μην παίζει με την φωτιά, είναι αρκετοί και όπως φαίνεται θα του κοστίσουν. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Στα 15 παιχνίδια που έδωσε φέτος ο ΑΡΗΣ στην έδρα του, νίκησε στα 13, αφού έχει την ήττα από την Δόξα Δράμας με 0-1 και την ισοπαλία, με 1-1, απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Το τελευταίο αποτέλεσμα ίσως έχει και μεγαλύτερο αντίκτυπο στην θέση της ομάδας, αφού το παιχνίδι με τους «μαυραετούς« έγινε σχετικά νωρίς μέσα στην χρονιά. Σε κάθε περίπτωση όμως και οι δύο απώλειες είναι ανεπίτρεπτες, όταν μιλάμε για τον ΑΡΗ της Γ’ Εθνικής. 

Οσον αφορά τα γκολ τα οποία δέχτηκε φέτος ο ΑΡΗΣ στην έδρα του, αυτά είναι μόλις 6. Τα δύο είναι στα ματς με Αλεξανδρούπολη (13η αγωνιστική) και Δράμα (5η αγωνιστική), ενώ τα άλλα 4 ήρθαν παιχνίδια με Καστοριά (1η αγωνιστική), Αγιονέρι (3η γωνιστική), Απόλλων Αρναίας (9η αγωνιστική) και Ορφέα Ελευθερύπολης (15η αγωνιστική). Δηλαδή οι «κίτρινοι» στην έδρα τους, δεν έχουν δεχτεί πάνω από ένα γκολ σε ένα παιχνίδι.

Τα περισσότερα γκολ που έχουν πετύχει είναι 5, απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την 23η αγωνιστική. Από τρία γκολ έχουν πετύχει στους αγώνες με Καστοριά (1η αγωνιστική), Εθνικό Αγιονερίου (3η αγωνιστική), Ορφέα Ελευθερούπολης (15η αγωνιστική), Ηρακλή Αμπελοκήπων (19η αγωνιστική και Εβρο Σουφλίου (27η αγωνιστική. Στα δύο γκολ, ο ΑΡΗΣ έχει σταματήσει κόντρα στους Απόλλων Αρναίας (9η αγωνιστική), Θύελλα Φιλώτα (11η αγωνιστική), Καμπανιακό (17η αγωνιστική) και Αρη Ακροποτάμου (21η αγωνιστική). Οι αγώνες στους οποίους έχει σκοράρει μόλις μία φορά, ήταν κόντρα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών (7η αγωνιστική), Εθνικό Αλεξανδρούπολης (13η αγωνιστική), Πανσερραϊκό (25η αγωνιστική) και Καβάλα (29η αγωνιστική). Το μόνο ματς στο οποίο ο ΑΡΗΣ δεν σκόραρε, ήταν απέναντι στην Δόξα Δράμας. 

Αναλυτικά τα παιχνίδια του ΑΡΗ φέτος στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ-Καστοριά 3-1
ΑΡΗΣ-Εθνικός Αγιονερίου 3-1
ΑΡΗΣ-Δόξα Δράμας 0-1
ΑΡΗΣ-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0
ΑΡΗΣ-Απόλλων Αρναίας 2-1
ΑΡΗΣ-Θύελλα Φιλώτα 2-0
ΑΡΗΣ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1
ΑΡΗΣ-Ορφέας Ελευθερούπολης 3-1
ΑΡΗΣ-Καμπανιακός 2-0
ΑΡΗΣ-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0
ΑΡΗΣ-Αρης Ακροποτάμου 2-0
ΑΡΗΣ-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 5-0
ΑΡΗΣ-Πανσερραϊκός 1-0
ΑΡΗΣ-Εβρος Σουφλίου 3-0
ΑΡΗΣ-Καβάλα 1-0

Προτεινόμενα Άρθρα