Φουλάρει για ξένους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επιστροφή Πρίφτη και Αρβανίτη δρομολογεί τις εξελίξεις

Η απόκτηση των ξένων του ρόστερ είναι το κομμάτι που στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον ΑΡΗ, ειδικά από την εβδομάδα που ξεκινάει αύριο και δεν αποκλείεται να φέρει ειδήσεις πάνω στο μεταγραφικό.

Η ολοκλήρωση του ελληνικού κορμού δίνει στον Δημήτρη Πρίφτη την δυνατότητα να ρίξει όλο το βάρος στους ξένους που θα απαρτίζουν το ρόστερ και κυρίως στους Αμερικανούς, όπου οι επιλογές μόνο λίγες δεν είναι.

Εντός των επόμενων ημερών, ο ΑΡΗΣ θα επιχειρήσει να έχει μία δεύτερη επαφή με την πλευρά του Ντόμινικ Γουότερς, ώστε να… τσεκάρει αν έχει ρίξει τις απαιτήσεις του. Αν ναι, τότε είναι πιθανόν οι δύο πλευρές να μπουν στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΑΡΗΣ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Εκτός του Γουότερς, οι «κίτρινοι» αναμένεται να προχωρήσουν την περίπτωση του Τσούπκοβιτς, καταθέτοντας ίσως και πρόταση συνεργασίας στον παίκτη, ενώ ίσως γίνουν κινήσεις για το βασικό «τεσσάρι». Ολα αυτά, θα ενεργοποιηθούν με την επιστροφή των Αρβανίτη και Πρίφτη στην Θεσσαλονίκη μέχρι αύριο.

Προτεινόμενα Άρθρα