Εσύ θα ξαναφέρεις το μπάσκετ στον Βορρά!

από AllAboutARIS

Αρχές Αυγούστου και ακόμα ο ΑΡΗΣ περιμένει. Το ποδοσφαιρικό τμήμα περιμένει, ο ΑΣ περιμένει,οι παίκτες περιμένουν, οι μεταγραφές περιμένουν, ο κόσμος περιμένει.

Τι περιμένουν άπαντες ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, Ο ΚΑΠ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Αλλά προφανώς και αυτό δεν είναι τόσο απλό στην Ελλάδα για την ΕΠΟ και τους συν αυτώ.

Όπως και να έχει όμως οι μέρες πλέον τελειώνουν και επειδή θα αρχίσει νέο πρωτάθλημα πρέπει και να…τελειώσει το περσινό με την επικύρωση της βαθμολογίας. Οπότε μετά την εκδίκαση της υπόθεσης της Κέρκυρας στις 5 του μήνα και την σχετική απόφαση, μετά από 10 μέρες το πολύ θα ξέρουμε αν ο ΑΡΗΣ θα ανέβει απευθείας ή μέσω μπαράζ.

Από κει και πέρα τα πράγματα θα είναι απλά και το έχουμε σημειώσει. Όποιος έχει το χρήμα θα μιλήσει με πράξεις και οι υπόλοιποι θα μείνουν στα λόγια και τις εντυπώσεις.

Οπότε σήμερα μπορούμε να κάνουμε μία…μίνι ανάλυση για το μπάσκετ. Εκεί όπου φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο ΑΡΗΣ του Λάσκαρη άρχισε να ενοχλεί. Και για αυτό προέκυψαν δημοσιεύματα με προφανείς στόχους, αλλά θα προκύψουν και δικαστήρια με ακόμα προφανέστερους αυτή την φορά από την πλευρά της ΚΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα