Σε αναζήτηση προπονητών

από AllAboutARIS

Καθορίστηκε το πλάνο λειτουργίας των τριών ομάδων, και αναζητούνται οι προπονητές και ο τεχνικός διευθυντής που θα το… τρέξουν.

Ταυτόχρονα με τις μεταγραφές και τον προγραμματισμό για την 1η ομάδα, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος «τρέχει» παράλληλα  και τον σχεδιασμό για τις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 που θα λειτουργήσουν υπό την σκέπη του ποδοσφαιρικού τμήματος (προσεχώς της ΠΑΕ) και όχι του ερασιτέχνη στον οποίο παραμένουν οι ακαδημίες τις οποίες έχει αναλάβει ο Καραμανλής.

Ήδη κλείστηκε συμφωνία για τα γήπεδα που θα στεγάσουν τις ομάδες και ξεκίνησε η αναζήτηση των προπονητών που θα αναλάβουν την εκγύμναση των παικτών στις τρεις ομάδες (επίκειται και ένα ραντεβού με τον Δημήτρη Σίτσα). Παράλληλα αποφασίστηκε ότι ρόλο επιβλέποντα εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβει ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και αναζητείται ο τεχνικός διευθυντής που θα έχει την ευθύνη επί καθημερινής βάσης. Στόχος να γίνουν όλα αυτά άμεσα προκιεμένου οι τρεις ομάδες να στελεχωθούν και να ξεκινήσουν μετά τον 15αυγουστο εν όψει της νέας χρονιάς. 

Προτεινόμενα Άρθρα