Ολοκληρώθηκε η διαδικασία

από AllAboutARIS

Εκδικάστηκε η έφεση του ΑΡΗ κατά της απόφασης της Football League – Συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά του ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ εκπροσωπήθηκε από τον νομικό, Βαγγέλη Χατζηιωάννου ο οποίος υπερασπίστηκε το αίτημα των “κιτρίνων” επικαλούμενος τον ΚΑΠ, την προκήρυξη του πρωταθλήματος που κάνουν λόγο για πρωτάθλημα με 20 ομάδες, ενώ ανέφερε και το δεδικασμένο πριν δύο χρόνια όταν και πάλι η Football League είχε αποφασίσει πρωτάθλημα 23 ομάδων αλλά η Επιτροπή Εφέσεων την ανέτρεψε και το πρωτάθλημα είχε διεξαχθεί με 28 ομάδες.

Ο νομικός της Football League από την άλλη επικαλέστηκε τον νέο ΚΑΠ για να μη συμπληρωθούν τα κενά, επιχείρημα που είναι παράνομο καθώς ο νέος ΚΑΠ δεν είναι νόμιμο να εφαρμοστεί από φέτος. Αυτό υπερτονίστηκε από τον νομικό του ΑΡΗ και πλέον θα αποτελέσει μέγα σκάνδαλο αν δεν δικαιωθεί η πλευρά των “κιτρίνων”.

Οι ιθύνοντες του ΑΡΗ εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα κερδίσει την υπόθεση και θα αγωνιστεί στη Football League την ερχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο, ενώ υπάρχει πιθανότητα αυτό να γίνει και σήμερα αργά το απόγευμα. Αυτό θα εξαρτηθεί από την Επιτροπή καθώς αυτή την ώρα εκδικάζονται και οι εφέσεις των άλλων δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής αλλά και του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της Superleague που ζητάει να πάρει αυτός τη θέση της Κέρκυρας αντί του Λεβαδειακού.

Προτεινόμενα Άρθρα