Η συνέλευση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη

Στο Αλεξάνδρειο η ΓΣ

Η συνέλευση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη, στις 7 το βράδυ.

Στην αίθουσα τύπου (‘’Ηλίας Ζυγούρης’’) του Αλεξανδρείου θα διεξαχθεί η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, με αντικείμενο την εκλογή-ορισμό νέας διοίκησης στον σύλλογο, μέσω Ειρηνοδικείου

Στην αίθουσα τύπου (‘’Ηλίας Ζυγούρης’’) του Αλεξανδρείου θα διεξαχθεί η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, με αντικείμενο την εκλογή-ορισμό νέας διοίκησης στον σύλλογο, μέσω Ειρηνοδικείου, καθώς η θητεία του νυν σχήματος, υπό τον Τάσο Οικονόμου, ολοκληρώνεται. Η συνέλευση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη, στις 7 το βράδυ.

Η ανακοίνωση:

«Λόγω μη επίτευξης απαρτίας το Σάββατο 19/9, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ, θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη, 23/9 και ώρα 19:00, στην αίθουσα ”Ηλίας Ζυγούρης” του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου».

Η Ιρίνα είναι κωλ-αση! (pics)
Προηγούμενο άρθρο Η Ιρίνα είναι κωλ-αση! (pics)
Επόμενο άρθρο Ανεμοστρόβιλος τούμπαρε ακόμα και νταλίκα
Ανεμοστρόβιλος τούμπαρε ακόμα και νταλίκα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News