«Δεν θα έχει πρόβλημα ο ΑΡΗΣ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης Δημητριάδης βρέθηκε χθες στην Χρυσούπολη και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα με τον Νέστο

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΡΗ δήλωσε σίγουρος για την εύκολη εξασφάλιση της πρωτιάς στον 1ο όμιλο, αναφερόμενος φυσικά και στα όσα είδε από τους παίκτες του Αναστόπουλου, απέναντι στην ομάδα της Καβάλας. 

Για τον αγώνα με τον Νέστο: «Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις. Ηταν μέτριο ματς, αλλά είδαμε δύο γκολ και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Για το κατά πόσο η διακοπή του ματς, επηρέασε την ομάδα: «Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Κατάφερε να δημιουργήσει μία ευκαιρία, η διακοπή όμως τον επηρέασε. Οταν παίζεις με τον ΑΡΗ, πάντα έχεις ένα κίνητρο, όπως ο Νέστος. Είναι μία καλή ομάδα και η βαθμολογική του θέση, δεν είναι τυχαία. Παρόλα αυτά, ο ΑΡΗΣ ισοφάρισε, πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε».

Για το υλικό του ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ έχει παίκτες με προσωπικότητα, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσει καμία ομάδα, αφού όλες έχουν κίνητρο. Βέβαια η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει την 1η θέση. Είναι δεδομένο. Μιλάμε για μία ομάδα Σούπερ Λιγκ. Είναι περαστικός από την Γ’ Εθνική».

Για την παρουσία των Αναστόπουλου και Σκέντζου στον πάγκο της ομάδας: «Χρειάζεται καλή διαχείριση. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι πολλά χρόνια προπονητής και έχει εμπειρίες. Πρέπει όμως να μάθουν την κατηγορία που βρίσκονται, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για τον κορμό που έχει δημιουργήσει φέτος ο ΑΡΗΣ, εν όψει Φούτμπολ Λιγκ: «Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές με συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ, αλλά και στην Φούτμπολ Λιγκ. Εχει ήδη έναν κορμό και απλά χρειάζεται κάποιες προσθήκες, για να επανέλθει στην θέση της, η οποιά είναι η Σούπερ Λιγκ».

Για την δική του παρουσία στην ομάδα: «Ετυχα ένα είμαι ένας από τους παίκτες που έφυγαν με πολύ άσχημο τρόπο στην εποχή Γράντα. Δεν μας άφηναν να κάνουμε προπόνηση τότε. Μας ανάγκασαν να φύγουμε, αλλά αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα. Είχα έρθει στην ομάδα με φιλοδοξίες από την Καλαμαριά. Καλό είναι αυτά να τα θυμόμαστε».

Προτεινόμενα Άρθρα