Το «κοπή τη πίτα» του AllAboutARIS! (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Και το φλουρί…. σε όλους

Ολες οι οικογένειες είθισται την Πρωτοχρονιά να κόβουν την βασιλόπιτα τους. Ετσι και η οικογένεια του AllAboutARIS, έκοψε την δική της, σε μία πολύ όμορφη βραδιά.

Το ραντεβού δόθηκε χθες στις 20:00. Σημείο συνάντησης, ένα από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία της πόλης, το «Τσέρκι», στην Κατούνη 17 στα Λαδάδικα, απέναντι από το Χρηματιστήριο. Ενα μαγαζί που κρύβει το δικό του μεράκι και με αυτό ήταν που μας εξυπηρέτησε όλο το προσωπικό.

Ολα τα στελέχη του AllAboutARIS ήταν συνεπή στο ραντεβού (λίγο παράδοξο εδώ που τα λέμε). Πριν έρθει το φαΐ, οι δημιουργοί του AllAboutARIS, Χρύσανθος Τσαλτίδης και Αλέξης Σαββόπουλος, πήραν τον λόγο και αφού απηύθυναν τον… καθιερωμένο χαιρετισμό, ήρθε η ώρα της κοπής της πίτας, μία πραγματική καλλιτεχνική δημιουργία και προσφορά των ζαχαροπλαστείων «Μίλτος», όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν για το φλουρί, το οποίο τελικά έπεσε… στο ίδιο το σάιτ. Κάτι που κάλυψε και τους πάντες είναι η αλήθεια.

Η συνέχεια της βραδιάς είχε αρκετό φαγητό, πολύ γέλιο, ιστορίες των… παλιών και φυσικά άφθονο ΑΡΗ. Αλλωστε AllAboutARIS χωρίς ΑΡΗ, δεν γίνεται. Ενα AllAboutARIS που εσείς έχετε φέρει στην κορυφή μεταξύ των ιστοσελίδων που καταγράφουν το ρεπορτάζ του συλλόγου. Μία πρωτιά που δεν είναι στα λόγια, αλλά αποδεικνύεται μέσα από τα επίσημα στοιχεία της Google Analytics τα τελευταία χρόνια, όπως και από τους χιλιάδες ακόλουθους σε Facebook και Twitter. Αριθμοί που για τον απλό κόσμο μπορεί να μην σημαίνουν πολλά. Για εμάς όμως αποτελούν μία τεράστια ευθύνη απέναντι σας. Η ευθύνη της σωστής και αντικειμενικής ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα σε όλα τα τμήματα του ΑΡΗ, όπως γίνεται από την πρώτη μέρα λειτουργίας αυτού του ιστότοπου. Με αυτό το αίσθημα ευθύνης θα πορευτούμε και μέσα στο 2016, το οποίο όλοι ευχόμαστε να είναι μία χρονιά με πολλές χαρές και ηρεμία για τον ΑΡΗ.
Από όλο το τιμ του AllAboutARIS, καλή χρονιά!!!

Προτεινόμενα Άρθρα