Κοπή πίτας για το τμήμα υδατοσφαίρισης

από AllAboutARIS

Πάρθηκαν και αποφάσεις για το τμήμα στην συνάντηση της Δευτέρας

Την κοπή της πίτας ανακοίνωσε το τμήμα υδατοσφαίρησης του ΑΡΗ αλλά και την ανακοίνωση κάποιων σημαντικών αποφάσεων που πάρθηκαν για την πορεία του τμήματος,έκανε γνωστά μέσω μια δημοσίευσης ο έφορος υγρού στίβου κύριος Πασχάλης Καραγιάννης.

Χαρακτηριστικά η δημοσίευση του:

«Καλημέρα σε όλους, ηθελα απο μερες να ευχαριστήσω όλους οσους μπορεσαν και παραβρέθηκαν στην συναντηση της περασμένης Δευτέρας στην αίθουσα τροπαιων του συλλόγου μας.
Η συνάντηση αυτη έγινε με στοχο να οργανώσουμε και να βάλουμε σε σωστες βάσεις το τμήμα που ολοι αγαπησαμε με στόχο να το ξαναδούμε να πρωταγωνιστή στο πολιστικο γίγνεσθαι. Εγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις αλλά και αποφάσεις!! Θελω να πιστεύω οτι ηταν μια συνάντηση σταθμός για το τμήμα, ενας σταθμός επανεκκίνησης για ενα τμήμα που στο παρελθόν έγραψε με χρυσά γράμματα την ιστορία της υδατοσφαίρισης!! Δεν πρέπει να λησμονούμε οτι το Πόλο του Άρη μας ηταν η αρχη τής υδατοσφαίρισης στην χώρα μας κερδίζοντας τα τέσσερα πρωτα Πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρων και πολλά αλλα στις μικρότερες κατηγορίες!!
Πρώτη απόφαση ηταν η δημιουργία ενός φορέα-συλλογου ολων των βετεράνων που φόρεσαν το σκουφάκι του ΑΣ ΆΡΗΣ και την ανάδειξη του Κώστα του Μεμμου προεδρεύοντα με συμπαραστατες τον Νίκο τον Σιμωνοπουλο και τον Χρήστο τον Χασκη. Ο φορέας αυτός δημιουργήθηκε με το σκεπτικό να ειναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια του εκάστοτε εφόρου, να έχει ρόλο συμβουλευτικο, να θωρακίσει το τμήμα στον σύλλογο για να μην ξαναμεινει ποτέ ακέφαλο!! να βοηθάει στον οργανωτικό τομέα, στον οικονομικό τομέα αλλά και στην δημιουργία παραγόντων που θα πλαισιώσουν το τμήμα και τον σύλλογο σε φορείς!!
Επίσης αποφασίστηκε η τοποθέτηση του Παναγιώτη του Τσολακουδη στην θεση του τεχνικου συμβουλου του τμήματος ενός από εμάς που δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται μέσα στο πολιστικο γίγνεσθαι της χώρας!!
Μια αλλη σημαντική αποφαση ηταν η υπόσχεση ολων για παιδομάζωμα διαρκείας και η επιστροφή στα πάτρια εδάφη εν’ευθετω χρόνο ολων !!
Τέλος θέλω να υπογραμμίσω την στήριξη που έχουμε απο την διοίκηση του συλλόγου με την παραχώρηση πολλών ωρών στην πισίνα του Κλεάνθης Βικελίδης για την οργάνωση των ακαδημιών μας!!
Ευχαριστώ και πάλι ολους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και για όσους δεν μπορεσαν τους ανακοινώνω ότι το Σάββατο 6/2 στις 11.00 το πρωί στην πισίνα του Βικελίδης θα έχουμε την κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος!!
Σας περιμενω όλους!!
ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΊΖΕΙ ΠΙΣΩ!!»

Προτεινόμενα Άρθρα