Με MVP τον Τζανακάκη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εδειξε αντανακλαστικά έστω και στο φινάλε η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου

Η απόδοση του ΑΡΗ απέναντι στη Λαμία μπορεί κατά γενική ομολογία να κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, η ουσία όμως είναι η νίκη. Και αυτή ήρθε για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου και μάλιστα με MVP έναν αμυντικό. Τον Μανώλη Τζανακάκη.

Ο 24χρονος μπακ ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου για τους «κιτρινόμαυρους». Στο πρώτο ημίχρονο ανασταλτικά και στο μεγαλύτερο διάστημα του δεύτερου επιθετικά. Οταν δηλαδή προωθήθηκε μπροστά σε ρόλο εξτρέμ, δημιουργώντας το γκολ του Καπνίδη και σκοράροντας για να δώσει στον ΑΡΗ το προβάδισμα.

Θετική ήταν και η εμφάνιση του 24χρονου επιθετικού, ο οποίος ηταν μεσα στις φασεις και βρήκε αυτό το γκολ που έψαχνε στα μέχρι στιγμής φιλικά, εχοντας γενικα μια καλή παρουσία στα 90 λεπτά που αγωνίστηκε. Πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου έδωσε ο Ρόβας, με τον Μιλούνοβιτς επίσης να είναι αρκετά δραστήριος, αγωνιζόμενος κυρίως από την αριστερή πλευρά. Πολλά προβλήματα δημιούργησε στην αντίπαλη άμυνα και ο ορεξάτος Ιλιτς, με τρεξίματα, συμμετοχή στη δημιουργία του παιχνιδιού και ένα ωραίο γκολ στο φινάλε του αγώνα. Θετικός και ο Βουτσιάς στο δεύτερο μέρος, δίνοντας μαζί με τον Τζανακάκη φρεσκάδα στη δεξιά πλευρά. Στα θετικά επίσης και η επανεμφάνιση του Καράμπελα με την φανέλα του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα