«Η φανέλα του ΑΡΗ είναι μεγάλη και τεράστια»

από AllAboutARIS

« Η φανέλα του ΑΡΗ είναι μεγάλη και τεράστια. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τον κ. Καρυπίδη γιατί φάνηκε πικραμένος με τα διαρκείας. Χαρά όλων το γεμάτο Χαριλάου.»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR φιλοξενήθηκε η τελευταία χρονικά προσθήκη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, Παύλος Καρατίδης όπου αναφέρθηκε στον ρόλο πυο θα έχει στον ΑΡΗ αλλά και στην γενικότερη προσπάθεια του ΑΡΗ να επανέλθει στην Superleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για αν ήταν ξαφνική η συμφωνία του με τον ΑΡΗ:

«Καταρχήν να ευχαριστήσω την ΠΑΕ και τον αντιπρόεδρο, Σίμο Ορφανίδη με τον οποίο είμαι και πολύ καλός φίλος. Το συζητούσαμε εδώ και καιρό με τον κ. Ορφανίδη καθώς είμαι βέρος Αρειανός από τα γεννοφάσκια μου και αφού ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο χρόνια είχαμε πει με τον Σίμο ότι πρέπει ο ΑΡΗΣ να χτίσει και το σκάουτινγκ και την ανεύρεση ταλέντων. Καλά είναι να βάζει αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσεις και να πουλάς».

Για το πρόβλημα του ΑΡΗ να πουλάει παίκτες:

«Εκτός του Ολυμπιακού δεν ξέρει καμία άλλη ομάδα από την Ελλάδα να πουλάει παίκτες. Επειδή παρακολουθώ και τις ομάδες κ20 και κ17 ο ΑΡΗΣ ανέκαθεν είχε πάρα πολύ καλές ομάδες σε αυτές τις ηλικίες οι οποίες έκαναν πρωταθλητισμό και όμως δεν επάνδρωσαν ποτέ την πρώτη ομάδα του ΑΡΗ παίκτες από αυτές τις ομάδες, εκτός λίγων εξαιρέσεων. Έτσι φτάσαμε στο σημείο όπου η διοίκηση του ΑΡΗ αποφάσισε να οργανώσει το τμήμα σκάουτινγκ και μου κάνανε την πρόταση την οποία δέχτηκα με πολύ χαρά».

«Δραστηριοποιούμαι κυρίως στην Θράκη και στο Νομό Έβρο. Υπάρχει αρκετό ταλέντο στο νομό και θα προσπαθήσουμε να βρούμε καλά ταλέντα, να τα κατεβάσουμε στην Θεσσαλονίκη αν μπορέσουν να φορέσουν την φανέλα του ΑΡΗ και να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα, θα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Γιατί για κάποιον που ασχολείται χρόνια με το ποδόσφαιρο είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση να βγάζει κάποιον παίκτη».

Για τον τομέα ασχολίας του:

Θα ασχολούμαι και με το τοπικό πρωτάθλημα της ευρύτερης περιοχής του Έβρου αλλά και με τις ακαδημίες. Έχω μια άποψη για κάποια παιδιά ήδη γιατί κινούμαι χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου εδώ. Έχει πολλές και καλές ακαδημίες και αυτοί που πρέπει να γίνουν ποδοσφαιριστές, πρέπει πρώτα πείσεις τους πατεράδες ότι το παιδί τους πρέπει να κάνει το άλμα, να φύγει δηλαδή από την Θράκη και γενικά ζητήματα οργάνωσης».

Για την επικοινωνία με τους προπονητές των ομάδων κ17 και κ20:

«Δεν τους έχω γνωρίσει ακόμα αλλά θα τους γνωρίσω. Πρέπει να έχουμε την επικοινωνία για να οργανωθούν τα τμήματα γιατί την τελική άποψη θα την έχουν οι αρμόδιοι προπονητές των ομάδων αυτών, κ15, κ17 και κ20».

Για το που πηγαίνουν οι καλοί ποδοσφαιριστές της περιοχής της Θράκης:

«Ιδίως στον Έβρο δεν τους «αρπάζει» κανείς, όλοι χάνονται στην πορεία. Οι τελευταίοι που βγήκαν είναι τα αδέρφια Σιώπη που πήγαν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και τώρα ο ένας είναι στον Πανιώνιο και ο άλλος στην Σπάρτη. Ήταν τα δυο παιδιά που ξεχωρίσανε αλλά γενικά έχει πολλούς παίκτες καλούς η περιοχή. Όταν όμως δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που θα κατευθύνουν τα παιδιά, αυτά χάνονται. Στην Θράκη υπάρχει ο Πανθρακικός και η Ξάνθη, όμως αυτοί για λόγους δικούς τους δεν έχουν επανδρωθεί με δικά τους παιδιά ενώ υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο και στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή και στον Έβρο».

Για το αν θα σταματήσει από το ρόλο του προπονητή:

«Έχω σταματήσει την ιδιότητα του προπονητή εδώ και 2 χρόνια γιατί δεν με γέμιζε πλέον. Το αν είσαι εδώ στον Έβρος και να πάρεις 3 πρωταθλήματα δεν λέει τίποτα. Εγώ πήρα εδώ 3 πρωταθλήματα και 3 ανόδους με την ΠΑΕ Θράκη αλλά πλέον δεν με γεμίζει αυτό, αφού δεν υπάρχει οργάνωση και στόχος. Το να πάρω όμως έναν ποδοσφαιριστή νεαρό και να κάνει κάποτε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο και να φάει ψωμί» από το ποδόσφαιρο με κάνει πολύ χαρούμενο. Πόσο μάλλον να φορέσει την φανέλα του ΑΡΗ».

«Ο Θόδωρος Καρυπίδης κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είναι τιτάνια αυτή η προσπάθεια. Έχει ξεκινήσει με μεγάλη αμφισβήτηση αλλά στέκεται όρθιος, ότι είπε το έχει κάνει γιατί έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις. Οι μεταγραφές που έχει κάνει φέτος είναι επιπέδου Superleague και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Εγώ θεωρώ τον ΑΡΗ όπως και όλοι οι Αρειανοί βγαλμένο ήδη στην Superleague αλλά δεν παίζουμε μπάλα εμείς».

«Θέλει υπομονή. Εμείς υπομονή για να βλέπουμε τον ΑΡΗ να κερδίζει και οι ποδοσφαιριστές υπομονή για αυτό τον πέτρινο χρόνο και πιστεύω ότι την άνοιξη θα πανηγυρίζουμε την άνοδο και ξανά τον ΑΡΗ στα «μεγάλα σαλόνια» γιατί εκεί είναι η θέση του. Η φανέλα του ΑΡΗ είναι μεγάλη και τεράστια. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τον κ. Καρυπίδη γιατί φάνηκε πικραμένος με τα διαρκείας. Θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ στα 2-3 πρώτα νικηφόρα αποτελέσματα θα έχει μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και θέλω να το πιστεύω και είναι χαρά όλων να βλέπει το Χαριλάου γεμάτο».

Προτεινόμενα Άρθρα