«Δεν υπάρχει γυμναστήριο πυγμαχίας όμοιο του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

«Να μεγαλώνει συνεχώς η οικογένεια του ΑΡΗ»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on Air στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του ΑΡΗ, Γιώργος Γκαβέζος και αναφέρθηκε στο νέο γυμναστήριο του ΑΡΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα εγκαίνια της νέα αίθουσας πυγμαχίας:

«Προετοιμαζόμαστε 3 μήνες για αυτά τα εγκαίνια. Ήταν ένα εροτάξιο όλους αυτούς τους μήνες και προλάβαμε και τελειοποιήσαμε την κερκίδα των αγώνων, βάλαμε ειδικό πάτωμα, ετοιμάσαμε την αίθουσα προθέρμανσης και εκγύμνασης των αθλητών του ΑΡΗ και γενικά έχει γίνει μια μεγάλη ανακαίνιση στο γυμναστήριο του ΑΡΗ και ευχαριστούμε όλους που από υστέρημα τους βοήθησαν στην δημιουργία αυτού του γυμναστήριο που πλήρη όλες τις προδιαγραφές και αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει γυμναστήριο πυγμαχίας σαν αυτό του ΑΡΗ. Όποιος έχει επισκεφτεί το γυμναστήριο έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα».

Για την ικανοποίηση του ίδιου για το έργο αυτό:

«Από το 2000 που έχω αναλάβει προπονητής πυγμαχίας μαζί με τον Στέλιο Κωστίδη, αφού πήραμε την σκυτάλη από τον Μιχάλη Μπογδάνο, τον ιδρυτή του τμήματος πυγμαχίας του ΑΡΗ, είχα στόχο κάποια στιγμή να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

«Η ομάδα να έχει ένα γυμναστήριο πολύ καλών προδιαγραφών και να μπορούμε να διοργανώνουμε και αγώνες μέσα, ώστε μελλοντικά να ονομάσουμε το γυμναστήριο «Μιχάλης Μπογδάνος» προς τιμήν του ιδρυτή του τμήματος, γιατί ο Μιχάλης είναι μια ιστορία του αθλήματος στην πόλη και ήταν επί 30 χρονιά προπονητής του τμήματος του ΑΡΗ. Όλο αυτό έγινε με την βοήθεια του ΑΣ, του διοικητικού συμβουλίου με την παραχώρηση αυτού του χώρου αλλά σε Αρειανούς και μη που ασχολούνται με το άθλημα της πυγμαχίας και θέλανε να βοηθήσουνε την προσπάθεια μας».

Για ότι πλέον ο ΑΡΗΣ θα αποτελεί πόλο έλξης για όποιον ασχολείται με την πυγμαχία:

«Μόνο τον Σεπτέμβριο που άρχισε το γυμναστήριο είμαστε γύρω στα 85 άτομα. Έρχονται ολόκληρες οικογένειες και γυμνάζονται και είναι πολύ ωραίο για εμάς αυτό. Μας ικανοποιεί γιατί αυτή τη στιγμή ο ΑΡΗΣ είναι η μόνο ομάδα στην Βόρεια Ελλάδα που μπορεί να διοργανώσει αγώνες σε κλειστό γυμναστήριο και στόχος μας είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα ώστε να μεγαλώνει συνεχώς η οικογένεια του ΑΡΗ».

Προτεινόμενα Άρθρα