Η δράση των ”κιτρινόμαυρων” τμημάτων

από AllAboutARIS

Εκτός έδρας αναμέτρηση για το ανδρικό βόλεϊ στην Πάτρα.

Πλούσια αγωνιστική δράση έχουν τα τμήματα του ΑΡΗ για το Σαββατοκύριακο 10-11/12.

Βόλεϊ ανδρών: Το Σάββατο παίζουν οι άνδρες στην Πάτρα αυτή τη φορά με την ΑΕ Πατρών. Το ματς της 5ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο στις 18:00. Άξιο αναφοράς είναι πως ο ΑΡΗΣ πάει για 2η φορά φέτος στην Πάτρα καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έπαιξε με τον Απόλλων τον οποίο κέρδισε με 1-3 σετ.

Βόλεϊ γυναικών: Το Σάββατο(10/12) στις 17:00 ο ΑΡΗΣ υποδέχεται το Μαρκόπουλο στο ΔΑΚ Πυλαίας για την 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Οι κιτρινόμαυρες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Χάντμπολ ανδρών: Τελευταίο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων τμημάτων για το Σάββατο(10/12) είναι για το ανδρικό χάντμπολ. Αύριο, λοιπόν, ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται στο Κιλκίς στις 18:00 για το 4χ4 στο πρωτάθλημα.

Μπάσκετ γυναικών: Το μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής είναι των γυναικών του μπάσκετ που υποδέχονται στο Αλεξάνδρειο τον Αθηναϊκό στις 14:00 για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Ο ΑΡΗΣ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Πρωτέα Βούλας.

Κλείνοντας, γυναικείο ποδόσφαιρο και γυναικείο χάντμπολ δεν αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ποδόσφαιρο έχει ρεπό, ενώ στο χάντμπολ η νίκη πάει στον ΑΡΗ άνευ αγώνος καθώς η Κέρκυρα έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα