Η δράση των κιτρινόμαυρων τμημάτων

από AllAboutARIS

Εκτός έδρας παιχνίδια για το βόλεϊ(ανδρών και γυναικών).

Μετά τις αναβολές, εξαιτίας καιρικών φαινομένων, τα κιτρινόμαυρα τμήματα μπαίνουν σιγά σιγά  στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Βόλει ανδρών: Αύριο, Σάββατο(21/1) στις 18:00 ο ΑΡΗΣ φιλοξενείται από την Καρδίτσα για την 7η αγωνιστική της Α2 στο 2ο όμιλο. Ο ΑΡΗΣ επιζητάει τη νίκη για να τα αφήσει όλα πίσω του και να κοιτάξει την υπόθεση ανόδου.

Βόλεϊ γυναικών: Οι κιτρινόμαυρες ταξιδεύουν στην Αθήνα για να αναμετρηθούν την Κυριακή(22/1) στις 18:00 με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1. Ο ΑΡΗΣ ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα από τον Πανναξιακό.

Χάντμπολ γυναικών: Οι γυναίκες του ΑΡΗ φιλοξενούνται αύριο, Σάββατο(21/1) στις 18:00 από τον Ορφέα Κατερίνης για την 8η αγωνιστική της Α2 με στόχο να διατηρήσουν το αήττητο.

Μπάσκετ γυναικών: Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τη Νίκη Λευκάδας την Κυριακή(22/1) στις 13:00 για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Οι κίτρινες έχουν 13 βαθμούς ενώ η Νίκη 15.

Ποδόσφαιρο γυναικών: Επόμενο ραντεβού για το ποδόσφαιρο γυναικών είναι στις 22/1 για την 5η εξ’ αναβολής αγωνιστική της κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας στις 11:30 το πρωί.

*Το ανδρικό χάντμπολ έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Προτεινόμενα Άρθρα