Η δράση των κιτρινόμαυρων τμημάτων

από AllAboutARIS

Εκτός έδρας… δοκιμασίες για ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ

Γεμάτο πρόγραμμα και για τα τμήματα του ερασιτέχνη το Σαββατοκύριακο (4-5/2).

Αναλυτικα, το κιτρινόμαυρο πρόγραμμα:

Βόλεϊ ανδρών: Αύριο, Σάββατο(4/2) στις 18:00 ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται στην Ορεστιάδα με τον Άθλο για την 9η αγωνιστική της Α2 με στόχο τη νίκη που θα ανεβάσει την ομάδα ψηλότερα στην βαθμολογία.

Βόλεϊ γυναικών: Επίσης, αύριο, Σάββατο(4/2) οι γυναίκες δοκιμάζονται εκτός έδρας στις 17:00 με την ομάδα της Θέτιδας για την 16η αγωνιστική της Α1. Ο ΑΡΗΣ μετά την ήττα στο κύπελλο από τον Πανναξιακό θέλει να πάρει τη νίκη στο πρωτάθλημα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Χάντμπολ ανδρών: Την Κυριακή(5/2) στις 18:00 ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Μακεδών στη Μίκρα για την 19η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ένα θετικό σερί αγώνων και θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο ανοδικά.

Μπάσκετ γυναικών: Μετά τις αναταράξεις που υπήρχαν στο τμήμα από τα πολλά άσχημα αποτελέσματα και τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται εκτός έδρας την Κυριακή(5/2) στις 13:45 με τον ΑΟ Δάφνης Αγ. Δημητρίου για την 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Χάντμπολ γυναικών: Οι γυναίκες του ΑΡΗ υποδέχεται τη Σταυρούπολη για το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής την Κυριακή(5/2) στις 14:00 στη Μίκρα. Ο ΑΡΗΣ είναι αήττητος και θέλει να διατηρήσει το σερί.

Ποδόσφαιρο γυναικών: Την Κυριακή(5/2) στο γήπεδο της Τριανδρίας ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την ΑΕΛ στις 14:00 για την 9η αγωνιστική της Α’ εθνικής. Οι κιτρινόμαυρες διανύουν εξαιρετικό διάστημα με συνεχόμενες νίκες και βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Προτεινόμενα Άρθρα