103 ευχές από τα τμήματα του Ερασιτέχνη!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ γιορτάζει και οι άνθρωποι που μοχθούν καθημερινά για τη λειτουργία των τμημάτων του Ερασιτέχνη στέλνουν τις ευχές τους

Ο ΑΡΗΣ συμπληρώνει σήμερα 103 χρόνια από την ίδρυσή του και το AllaboutARIS ετοίμασε ένα εορταστικό αφιέρωμα, δίνοντας τον λόγο στους ανθρώπους, που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά, τα όσα είπαν για τα σημερινά γενέθλια του συλλόγου:

Γιάννης Ρεντζεπέρης (γυναικείο βόλεϊ): «Ένας σύλλογος-συνώνυμο του κόσμου του, της πίστης, της αφοσίωσης και της υπερηφάνειας, συμπληρώνει σήμερα 103 χρόνια ζωής. Εύχομαι πολύ σύντομα ο ΑΡΗΣ μας να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να κατακτήσει την κορυφή. Να βρεθεί εκεί, όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

Γιάννης Βαρβούτας (ανδρικό βόλεϊ): «Εύχομαι στον σύλλογο χρόνια πολλά και καλά, γεμάτα επιτυχίες και κάθε τμήμα του να βρει το δρόμο του αγωνιστικά και οικονομικά».

Πασχάλης Καραγιάννης (υδατοσφαίριση): «Εύχομαι η φετινή ημέρα της εθνικής παλιγγεννεσίας, που γιορτάζεται μαζί με την ιστορική ημέρα της ίδρυσης του ιστορικότερου και μεγαλύτερου συλλόγου της Βορείου Ελλάδος να είναι η απαρχή μιας νέας μεγάλης πορείας με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από το ένδοξο παρελθόν του ΑΡΗ μας! Είμαι περήφανος για τον σύλλογο που υπηρετώ!».

Ανδρέας Δημαρέλης (πυγμαχία): «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στον σύλλογό μας και σύντομα να βρει τον δρόμο, που του αρμόζει. Επίσης, εύχομαι κάθε επιτυχία στα στα δημοφιλέστερα τμήματα του συλλόγου, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά και στους δικούς μας αθλητές, που, επίσης, φέρνουν αγωνιστικές επιτυχίες στον σύλλογο».

Τάσος Αναστασιάδης (κολύμβηση): «Εύχομαι ο ΑΡΗΣ να βρει σύντομα τη δύναμη ν΄ ανταπεξέλθει στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει και όλοι εμείς, που ασχολούμαστε με τα κοινά του συλλόγου, ενωμένοι να φτάσουμε τον ΑΡΗ εκεί που του αξίζει να βρίσκεται». 

Άγγελος Πανταζής (γυναικείο μπάσκετ): «Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας ομάδα και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ΑΡΗ!».

Γιώργος Ανδρεάδης (έφορος χάντμπολ): «Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μας σύλλογο. Εύχομαι, με αφορμή τη συμπλήρωση 103 χρόνων, να συνεχίσουν όλα τα τμήματα του ΑΡΗ να λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο, ενώ να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά δίπλα στον σύλλογο. Μάλιστα, όσον αφορά το δικό μας άθλημα, το γυναικείο χάντμπολ, είναι ευτυχής συγκυρία που τη χρονιά αυτή ολοκληρώσαμε αήττητοι τις υποχρεώσεις μας στην Α2 και διεκδικούμε την επάνοδό μας στα μεγάλα σαλόνια».

Βαγγέλης Βουτσάς (γυναικείο ποδόσφαιρο): «Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας, χρόνια πολλά στον ΑΡΗ μας, που παρά τις δυσκολίες, συνεχίζει να μας προσφέρει χαρές και συγκινήσεις».

Βαγγέλης Βιδάλης (σκάκι): «Ο αγαπημένος μας ΑΡΗΣ μπαίνει στο 104 έτος ‘ζωής’ του! Οι οραματιστές ιδρυτές του 1914 θεμελίωσαν έναν πρωταθλητή σύλλογο, που η απήχησή του ξεπέρασε την ελληνική επικράτεια. Οι σκακίστριες και οι σκακιστές του ΑΡΗ εύχονται κάθε επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους φιλάθλους του κιτρινόμαυρου θεού!».

Γιάννης Μανομενίδης (ξιφασκία): «Μαζί με τις ευχές μας για τον σύλλογο να τα χιλιάσει, ως νεότερο τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ έχουμε όνειρα που ξεπερνούν τις δικές μας δυνάμεις, όμως, ως Αρειανοί μόνο μεγάλα όνειρα μπορούμε να κάνουμε…. Ποιο είναι το όνειρο μας για τη νέα χρονιά του Α.Σ. ΑΡΗΣ: Το πιο απλό κι εύκολο που μπορούμε να ονειρευτούμε οι ξιφαθλητές του θεού ΑΡΗ είναι σύντομα, στην χρονιά που ξεκινάει και μέχρι τα επόμενα γενέθλια, όλοι οι Αρειανοί να μάθουμε την ξιφασκία! Χρόνια πολλά στο σύλλογο, να τα χιλιάσει και νίκες στα ξίφη του Θεού ΑΡΗ!».

Προτεινόμενα Άρθρα