"Πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη!"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τοποθέτηση του μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, ο Λευτέρης Αρβανίτης πήρε θέση για τα όσα γίνονται στην ΚΑΕ και έστειλε μήνυμα ενότητας προς όλο τον κόσμο του ΑΡΗ.

Αναλυτικά: 

“Φίλες και Φίλοι του ΑΡΗ, αδέλφια μου οπαδοί, στρατιώτες του θεού ΑΡΗ.

Θέλω να σας πω τα παρακάτω λόγια, σταράτα και αντρίκια όπως κάνω πάντα.

Από το καλοκαίρι του 2015, όπου ο Νίκος Λάσκαρης έγινε κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ, η ομάδα του ΑΡΗ ήταν πρότυπο οικονομικής λειτουργίας όχι μόνο για τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Η επένδυση που έκανε ο μεγαλομέτοχος στην αγαπημένη μας ομάδα είναι πολύ σημαντική. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί και δεν πρέπει να το λησμονεί κανείς, τώρα που υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που δεν απορρέουν από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ αλλά δυσκολεύουν την απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας.

Ως πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αλλά, πολύ περισσότερο, ως οπαδός αυτού του Συλλόγου, δεν μου επιτρέπεται να φερθώ με αχαριστία και να μην στηρίξω τον μεγαλομέτοχο σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που περνά. Οι στιγμές επιβάλλουν συσπείρωση, ομοψυχία και πάνω από όλα την γλώσσα της αλήθειας.

Για τον λόγο αυτό, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με ρεαλισμό, οφείλω να υπογραμμίσω ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι πλέον πολύ στενά και οι όποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν άμεσα και να είναι αποτελεσματικές.

Ωστόσο, επειδή ο μεγαλομέτοχος συνεχίζει να προσπαθεί να βρει τρόπους και λύσεις για να επιστρέψει η κανονικότητα στην ομάδα, δηλώνω δημόσια ότι πρέπει όλα τα μέλη της Αρειανής οικογένειας να είμαστε στο πλευρό της ομάδας και του μεγαλομετόχου όπως κάναμε πάντα.

Επιπροσθέτως, θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας ψυχραιμία και ηρεμία.

Δίνοντας την υπόσχεση ότι από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, θα κάνω ότι θεωρώ σωστότερο για την προάσπιση των συμφερόντων του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Παρά τις όποιες πικρίες μπορεί να έχει ο καθένας από εμάς πρέπει τώρα να βάλουμε πλάτη ΟΛΟΙ!!!

Ο ΑΡΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!!!

Με τιμή,
Λευτέρης Αρβανίτης”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X