Ρολάν Γκαρός: Σοκαριστικός τραυματισμός για Ζβέρεφ, στον τελικό ο Ναδάλ (vid)

Απρόσμενη όσο και… σοκαριστική εξέλιξη είχε ο ημιτελικός του μονού ανδρών στο Ρολάν Γκαρός, ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νο3) και τον Ράφα Ναδάλ (νο5), καθώς ο Γερμανός τενίστας “γύρισε” το πόδι του στον τελευταίο πόντο του 12ου γκέιμ στο δεύτερο σετ κι άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους.

Ο Ζβέρεφ, έκανε μία απότομη αλλαγή κατεύθυνσης (στο 40-30) για να “σώσει” τον πόντο και να μην επιτρέψει στον Ισπανό πρωταθλητή να ισοφαρίσει σε 6-6, οδηγώντας και το δεύτερο σετ σε τάι μπρέικ, με αποτέλεσμα να “γυρίσει” πολύ άσχημα τον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του και να σωριαστεί στη χωμάτινη επιφάνεια, ουρλιάζοντας από τους πόνους.

Αμέσως έπεσε πάνω του το ιατρικό επιτελείο, αλλά και ο Ναδάλ γεμάτος αγωνία για τον τραυματισμό του συναθλητή του με τον Ζβέρεφ να οδηγείται μετά από λίγο με καροτσάκι στα αποδυτήρια για τις πρώτες βοήθειες. Μετά από περίπου δέκα λεπτά επέστρεψε με πατερίτσες, όπου οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του απ’ τον αγώνα λόγω τραυματισμού, με τον Ναδάλ να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (5/6).

Μήνυμα με… νόημα του Νετζήπογλου για τον ΑΡΗ (pic)
Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα με… νόημα του Νετζήπογλου για τον ΑΡΗ (pic)
Επόμενο άρθρο Επτά αδέλφια στο Ιπποκράτειο, με συμπτώματα ψώρας
Επτά αδέλφια στο Ιπποκράτειο, με συμπτώματα ψώρας

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News