Ένα τσουβάλι ερωτηματικά ψάχνει απαντήσεις

από Γιάννης Παντελίδης

Εντάξει οκ, βραδιά ντροπής, ξεφτίλα, μαύρη κηλίδα. Πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι δα και το καλύτερο αυτό που είδαμε όλοι μας μέσα στο γήπεδο. Ούτε εκτός. Η δικαιολογημένη οργή του κόσμου, που έχει προσδοκίες, που ξέρει ότι αυτή η ομάδα, αυτό το υλικό, αυτή η τεχνική ηγεσία τους έδωσε το δικαίωμα να ονειρεύονται. Εσωστρέφεια welcome back, «μπούλοι» κι άλλα τέτοια. Ροκ καταστάσεις. Επαναλαμβάνω απόλυτα δικαιολογημένες.

Προσπαθώντας με κρύο μυαλό να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά θέλω να γράψω τούτο: πονάει η ψυχή του Αρειανού, αλλά θα οφείλουν όλοι να δουν την επόμενη μέρα. Για να φτάσουμε εκεί όμως, θα πρέπει να κοιτάξουν αυτοί που πρέπει τι έγινε χθες. Ειλικρινά, εγώ δεν έχω απάντηση. Δεν ξέρω τι έγινε χθες. Και για να μην παρεξηγηθώ, σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο ξέρω και παραξέρω, αλλά δεν θέλω να το αναλύσω γιατί το θεωρώ περιττό. Δεν ξέρω όμως το γιατί. Γιατί αυτό το έκτρωμα; Γιατί αυτό συνονθύλευμα; Φταίνε οι παίκτες; Φταίνε οι προπονητές; Ήταν τόσο καλός ο αντίπαλος; Στο δια ταύτα και όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σχολιάσω μια κατάσταση: ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Δηλαδή 2-3 απουσίες, μπορούν να χαλάσουν τόσο πολύ τη χημεία; Είναι αυτός λόγος για την εικόνα που είδαμε; Άοσμοι, άχρωμοι. Γιατί; Έχει γίνει κάτι και δεν το ξέρουμε; Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια; Δεν εμπνέει ο Μάντζιος; Κάποιοι παίκτες θέλουν να τον «φάνε»; Γιατί ακούστηκε κι αυτό από τον κόσμο, που μέσα στην πίκρα του μπορεί να πει και να υποθέσει πολλά. Είναι ορισμένοι που θέλουν αλλά δεν μπορούν κι άλλοι που μπορούν αλλά δε θέλουν; Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να είναι έτσι, όπως ήταν ο ΑΡΗΣ χθες. Το φάντασμα του ΑΡΗ δηλαδή.

Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί μαζί με 2-3 συναδέλφους φύγαμε πολύ αργά από το γήπεδο, μια συγκεκριμένη εικόνα που είδα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου. Αφήστε να την κρατήσω για μένα. Και δεν αναφέρομαι στις αντιδράσεις του κόσμου εντός κι εκτός γηπέδου.

Ξέρω βομβάρδισα με ερωτήματα, αλλά έχω τους λόγους μου, πιστέψτε με. Από κρίσεις στον ΑΡΗ, ιστορικά, να φάνε και οι κότες. Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Αυτό που έγινε θα κυνηγάει τους «πρωταγωνιστές» για πολλά χρόνια. Αν έχουν προβλήματα να βγουν και να τα πουν. Κανείς τους όμως δεν έχει το δικαίωμα, όταν φοράει αυτή τη φανέλα να μην «σκίζεται» από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Προφανώς και η συγγνώμη δεν είναι αρκετή. Ούτε κι ένα σερί νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από δω και πέρα.

Το συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να το βάζουν βίντεο και να το βλέπουν πριν μπουν στο γήπεδο για το επόμενο.

ΥΓ: «Φίλοι» κι εχθροί γελάστε σήμερα, κάντε την πλακίτσα σας, αλλά έχετε και το νου σας…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X