Νικήστε για πάρτη σας και για τον κόσμο σας

από Περικλής Τράιος

Είναι πολλά τα κίνητρα που μπορεί και πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές μας, για να θέλουν τη νίκη στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20:00).

Πρώτα απ΄όλα, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δίνεται η δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές μας, να αποδείξουν πολλά.

Να αποδείξουν πρώτα απ΄όλα στους ίδιους και μετά σε όλους εμάς, ότι πλέον στην ομάδα όλα αλλάζουν και σύντομα, θα έρθουν οι μέρες που ονειρευόμαστε και προσδοκούμε.

Μετά την σπουδαία νίκη που πήραν μέσα στη Τρίπολη, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μας δείξουν, ότι έχουν αφήσει πίσω τους όλα όσα προηγήθηκαν και έχουν περάσει στην επόμενη μέρα.

Να επιβεβαιώσουν με την εμφάνιση και την εικόνα τους, ότι έχουν αρχίσει να βρίσκουν τα πατήματα τους και καθημερινά, βελτιώνουν την συνοχή και την ομοιογένεια τους, χτίζουν αυτοπεποίθηση και έχουν αρχίσει να γίνονται ΟΜΑΔΑ.

Τους δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουν το αδιαπραγμάτευτο ταλέντο τους και φυσικά, να δώσουν μια απάντηση στις όποιες φωνές αμφισβήτησης υπήρξαν, ειδικά μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο Αγρίνιο.

Αύριο, με μια ψυχωμένη εμφάνιση και με μια λεβέντικη νίκη, μπορούν να δείξουν σε όλους εμάς, αλλά και σε όλη την ποδοσφαιρόφιλη Ελλάδα, ότι απόλυτα δίκαια έχουν τοποθετήσει τον πήχη ψηλά.

Έχουν το γνώθι σαυτόν, ξέρουν ποιοι είναι και τι έχουν πετύχει, πιστεύουν στο ταλέντο και στις δυνάμεις τους και ακριβώς για αυτούς τους λόγους, έχουν βάλει τον πήχη του φετινού ΑΡΗ ψηλότερα.

Ιδού η ευκαιρία.

Γιατί το αυριανό ντέρμπι, απέναντι στον πρωταθλητή, είναι από αυτά τα παιχνίδια, τα οποία τα κερδίζεις και δυναμώνεις, σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Κερδίζεις και οπλίζεσαι με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και φυσικά, χτίζεις προσωπικότητα σαν ομάδα.

Ατσαλώνεις το μέταλλο σου.

Ξεκάθαρα.

Αυτό περιμένουμε να δούμε αύριο.

Το ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο…

Με τον Ολυμπιακό παίζουμε.

Δεν είναι όμως ούτε ακατόρθωτο, ούτε απαγορευτικό.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος βέβαια έχει τα θέματα του, περνάει μια βαθιά κρίση και γεγονός είναι, ότι ψάχνει κι αυτός ένα παιχνίδι να ανακτήσει την πεσμένη ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα και στο ευρύτερο περιβάλλον τους.

Αυτό όμως είναι δικό τους πρόβλημα.

Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας την ομάδα και το τι θέλουμε από αυτό τον αγώνα.

Ο ΑΡΗΣ, θέλει να κερδίσει αυτόν τον αγώνα προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή και για να το πετύχει, θα πρέπει να είναι πανέτοιμος ψυχολογικά, πνευματικά και αγωνιστικά.

Οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεχθούν, θα πρέπει να βγάλουν ψυχή και να αγωνιστούν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση.

Θα πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Θα πρέπει να είναι απόλυτα προσεκτικοί και αποτελεσματικοί σε κάθε τους ενέργεια, είτε αυτή έχει να κάνει με μια απλή πάσα και μια μεταβίβαση, είτε με ένα μαρκάρισμα και μια αναχαίτιση, είτε με μια επινόηση και ένα τελείωμα.

Στο κάθε τι.

Αύριο έχουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι.

Σε ένα «Κλεάνθης Βικελίδης» που οι κερκίδες του θα γεμίσουν από χιλιάδες οπαδούς του ΑΡΗ, οι οποίοι θα δημιουργήσουν την γνώριμη εκπληκτική ατμόσφαιρα, με μια πύρινη κερκίδα που θα δώσει για ακόμη μια φορά, ρεσιτάλ συμπαράστασης.

Αυτό κι αν είναι κίνητρο για τους παίκτες μας!

Επιτέλους, ο κόσμος πρέπει να πάρει μια χαρά και να φύγει από το γήπεδο, χαμογελαστός και ικανοποιημένος, από μια σπουδαία εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη.

Φαρμακωθήκαμε στον ευρωπαϊκό αγώνα με την Μακαμπί και στεναχωρηθήκαμε για το αρνητικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία που παραχωρήσαμε στον Π.Α.Ο.Κ.

Αύριο λοιπόν, θέλουμε να δούμε άλλο έργο.

Κερδίστε για πάρτη σας, για τον προπονητή σας και για τον λαό σας.

Θέλουμε να δούμε την ομάδα να πραγματοποιεί μια μεγάλη εμφάνιση και να παίρνει μια μεγάλη νίκη.

Μια νίκη η οποία θα είναι το καλύτερο και το ιδανικό ξεκίνημα για τον νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας, τον Άλαν Πάρντιου.

Μπορούμε.

Το θέλουμε.

Πάμε να το κάνουμε.

Προτεινόμενα Άρθρα