Τελικά αυτός είναι ο ΑΡΗΣ που θέλετε;

από Γιάννης Παντελίδης

Ας δούμε λίγο τα δεδομένα. Φέτος «κυνηγήθηκες» αλύπητα, δύο φορές, μέχρι το τέλος. Αφού σε φόρτωσαν με ένα -6 για «πλαστογραφία καραμπινάτη», στη συνέχεια, μέχρι και λίγο μετά το τέλος της σεζόν, προσπάθησαν να σου «κλέψουν» αυτό που κέρδισες μέσα στο γήπεδο.

Τα αποτελέσματα γνωστά. Και στις δύο περιπτώσεις ο ΑΡΗΣ αντέδρασε, το πήγε μέχρι τέλους και κέρδισε. Δύο ευρωπαϊκές νίκες, γιατί άντε να βρεις το δίκιο σου εδώ. Σε κάθε περίπτωση όμως… κέρδισε. Ούτε μία συγγνώμη, ούτε ένα «κάναμε λάθος».

Από εκεί και πέρα, τέταρτη σερί χρονιά στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία σου. Έκανες την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας σου (Καμαρά), έφερες δύο παίκτες που πριν από μερικά χρόνια έβλεπαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ να… στρώνονται στα πόδια τους (Εντιαγέ, Ιτούρμοε). Έπαιξες για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Ελλάδα το καλύτερο ποδόσφαιρο και η 3η θέση σε αδικεί.

Και συνεχίζω. Έχεις ακόμη από πάνω σου το ζόρι με το CAS. Δεν ξέρεις αν θα κάνεις μεταγραφές, αλλά… η Ατλέτικο Μαδρίτης σου άνοιξε το σπίτι της, σε φιλοξένησε δύο μέρες και σου προσέφερε τεχνογνωσία, συνεργασία και παίκτες. Κάποιους τους πείραξε. «Τι θα πάρουμε δηλαδή, μόνο πιτσιρικάδες δανεικούς;».

Υπάρχει ο Καμαρά. Δεν τον έβαλες στη βιτρίνα, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον. Τον έκλεισες στα 3,5 εκατ. ευρώ και υπάρχει ρήτρα 6 εκατ. ευρώ. Τόσα θα πρέπει να πληρώσει κάποιος δηλαδή για να τον πάρει χωρίς να σε ρωτήσει. Δηλαδή μπορεί να πάρεις πίσω τα λεφτά σου… σχεδόν διπλά, στην πιο ακριβή πώληση της ιστορίας σου. Επίσης, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρονται ομάδες. Άρα, κάτι κάνεις καλά…

Αυτούς που θέλεις να κρατήσεις τους κρατάς και κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να σε περιμένουν, έτσι, γιατί θα ήθελαν πάρα πολύ να μείνουν. Πρώτα ο Θεός, αν έρθουν καλά μαντάτα από το CAS είσαι έτοιμος να πάρεις άμεσα παίκτες. Έχεις κλείσει από τον Γενάρη τον Πίρσμαν και δεν «έφαγες» από Χριστοβασίλη και ΠΑΣ Γιάννινα. Θα ήθελα να γράψω κι άλλα, αλλά μόνο τούτο.

Τελικά αυτός είναι ο ΑΡΗΣ που θέλετε;

Προτεινόμενα Άρθρα