Τι γίνεται με το θέμα Κουέστα;

από Περικλής Τράιος

Τι γίνεται με το θέμα Κουέστα;

Είμαι πολύ προβληματισμένος όλο αυτό το διάστημα με την υπόθεση Κουέστα.

Το ξεκαθαρίζω εξ αρχής για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Ο προβληματισμός μου, δεν έχει να κάνει με τους λόγους για τους οποίους δεν αγωνίζεται ο Κουεστα και επιλέγεται ο Σιαμπάνης.

Δεν με αφορά αυτό το θέμα.

Επίσης να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμη.

Εκτιμώ τις δυνατότητες και τις ικανότητες του Μάριου Σιαμπάνη και τον θεωρώ έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα ο οποίος έχει πολλά θετικά στοιχεία και χαρακτηριστικά.

Ο προβληματισμός ο δικός μου (και όχι μόνο) έχει να κάνει με το γεγονός ότι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, χωρίς λόγο και από το πουθενά, έχει προκληθεί ένας ντόρος, μια ανησυχία και μια εσωστρέφεια, η οποία ειδικά στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κάθε άλλο παρά καλό κάνει στην ομάδα.

Προβληματισμός που έχει να κάνει, με το πως ο επίσημος ΑΡΗΣ διαχειρίζεται αυτό το θέμα και γιατί δεν κάνει τις ενέργειες που πρέπει, προκειμένου να το τελειώσει.

Το ξαναλέω, δεν προβληματίζομαι που επιλέγεται ο Σιαμπάνης αντί του Κουέστα.

Ο Τερζής παίρνει τα ρίσκα του και είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Το ζητούμενο είναι γιατί ο επίσημος Άρης, ενώ βλέπει, παρακολουθεί και ενημερώνεται ότι υπάρχει σούσουρο και «φαγωμάρα», αδιαφορεί και έχει αφήσει στην τύχη του το θέμα, με αποτέλεσμα να ακούμε ότι να΄ναι και ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο που ο επίσημος Άρης επιτρέπει αυτή την κατάσταση.

Τι αυτογκόλ είναι αυτό;

Έχουν βάλει τον Τερζή, να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να βγάλει το φίδι από τη τρύπα.

Κανείς δεν πείθεται με τοποθετήσεις του στυλ «δίνουμε ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές και θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες και στον Μάριο Σιαμπάνη».

Είπαμε, το δέχομαι αυτό.

Φυσικά και θα δώσεις ευκαιρίες.

Είναι όμως τώρα η πρέπουσα περίοδος για τέτοια ρίσκα;

Τώρα που διακυβεύεται ο έσχατος στόχος που έχει απομείνει στη φετινή χρονιά.

Κοιτάξτε να λύσετε το θέμα και να το λήξετε.

Όσο δεν το κάνετε, με μια σοβαρή και επίσημη τοποθέτηση, θα συνεχίζεται αυτός ο προβληματισμός και η εσωστρέφεια.

Κι όσο η ομάδα δεν κερδίζει, άλλο τόσο θα μεγαλώνει ο προβληματισμός και θα πολλαπλασιάζεται η εσωστρέφεια…

Μόνο αυτό δεν χρειάζεται στη παρούσα φάση.

Θεωρώ αδιανόητο να βιώνουμε όλο αυτό τον απίστευτο πόλεμο από τους εχθρούς και τους αντιπάλους και την ίδια στιγμή, να έχουμε στο εσωτερικό μας, τέτοια θέματα και καταστάσεις, χωρίς λόγο.

Είναι ξεκάθαρο ότι όσο δεν λύνουν και δεν λήγουν το συγκεκριμένο θέμα, θα ακούμε εικασίες και σενάρια του στυλ «είναι απλήρωτος» ή ότι «θέλουν να μοιράσουν τις συμμετοχές για τα πριμ» ή ότι «θέλουν να τον πουλήσουν» ή ότι «θέλουν να δώσουν ευκαιρίες στο Σιαμπάνη για να τον πουλήσουν» ή ότι «ο Κουέστα ζήτησε επέκταση συμβολαίου και ο Καρυπίδης στράβωσε και έδωσε εντολή στον Τερζή να μην το χρησιμοποιεί» και ένα σωρό εικασίες, υποθέσεις και ιστορίες για αγρίους.

Αυτός λοιπόν είναι ο δικός μου προβληματισμός.

Γιατί ο ΑΡΗΣ, για ακόμη μια φορά, όχι μόνο δεν έχει μια σωστή αντίδραση και μια σοβαρή διαχείριση σε ένα ζήτημα που μπορεί να λυθεί απλά κι όμορφα, αλλά λειτουργεί χειρότερα και από ερασιτεχνική ομάδα τοπικών κατηγοριών.

Δεν μου αρέσει να υποδεικνύω, αλλά για σκεφτείτε το αυτονόητο και πόσο θα άλλαζε το κλίμα με μια δημόσια δήλωση του ποδοσφαιριστή, ή με μια συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube, ή με οποιονδήποτε άλλο σοβαρό και επίσημο τρόπο, όπως αρμόζει δηλαδή σε μια μεγάλη ομάδα.

Ο ΑΡΗΣ είναι ένας μεγάλος Σύλλογος και μια μεγάλη Εταιρία και δεν υπάρχει καμία ανεκτικότητα και κανένας συμβιβασμός, σε ερασιτεχνισμούς και σε επιπολαιότητες.

Απλά καθίστε και αναλογιστείτε, αν υπήρχε ποτέ περίπτωση να συμβεί κάτι ανάλογο, σε μία από τις τέσσερις ανταγωνίστριες ομάδες…

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Συνέλθετε και σοβαρευτείτε.
ΟΛΟΙ.

Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω για το θέμα Κουέστα.

Χωρίς κανένα λόγο, η ζημιά που ήταν να γίνει, έγινε…

Περιμένω να ακούσω κάτι ΣΟΒΑΡΟ και επίσημο.

Στο διά ταύτα και για να το μαζεύουμε.

Βρισκόμαστε επτά αγώνες πριν το τέλος.

Σε μια χρονιά η οποία είναι ήδη αποτυχημένη και ο έσχατος στόχος που έχει απομείνει, είναι να εξασφαλίσει ο ΑΡΗΣ την ευρωπαική του έξοδο.

Να κοιτάξουν ΟΛΟΙ να σώσουν την παρτίδα και να βγουν Ευρώπη.

Κι όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε Ο-Λ-Ο-Ι.

Θ. Καρυπίδη, Τ. Τερζή και ποδοσφαιριστές της ομάδας: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγαίνουν πέντε ομάδες στην Ευρώπη και ο Άρης να μην είναι μία από αυτές.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X